Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Tour na PragoFFestu představí pecky od Comgadu

28. 1. 2013 | 22:16
A dnešní nášup novinek ohledně blížícího se MČR Tour na PragoFFestu pokračuje. Kromě toho, že se bude hrát na monitorech od Philipsu, nyní můžeme prozradit i přítomnost společnosti Comgad, která znamená, že si přímo na Festivalu Fantazie zahrajete její nejnovější videoherní hity.A co přesně si na PragoFFestu od Comgadu budete moci vyzkoušet? Tady jsme pro vás připravili přehled toho nejzajímavějšího!Guild Wars 2 - koupit na CZC.cz
Výchozí obrázek

A dnešní nášup novinek ohledně blížícího se MČR Tour na PragoFFestu pokračuje. Kromě toho, že se bude hrát na monitorech od Philipsu, nyní můžeme prozradit i přítomnost společnosti Comgad, která znamená, že si přímo na Festivalu Fantazie zahrajete její nejnovější videoherní hity.

A co přesně si na PragoFFestu od Comgadu budete moci vyzkoušet? Tady jsme pro vás připravili přehled toho nejzajímavějšího!

Guild Wars 2 - koupit na CZC.cz

Druhý díl oblíbené a od poplatků oproštěné onlinovky Guild Wars 2 je revoluční a vskutku ambiciózní. Slibuje novou difinici celého žánru s virtuálním světem. Vydáte se do Tyrie, přičemž na počátku se octnete v prostředí plném zkázy a destrukce. Pět prastarých draků se probudilo a vydalo se do boje proti lidem.

Darksiders 2 - koupit na CZC.cz

Připravte se na boj se Smrtí v DarkSiders 2. Zatímco se v prvním dílu ocitl první jezdec apokalypsy Válka mezi nebem a peklem, ve druhém dílu jej vystřídá Smrt.

Nuclear Dawn

Nuclear Dawn je první hra, která v sobě kombinuje plnohodnotnou FPS a RTS, aniž by některý z těchto žánrů jakkoliv prznila nebo omezovala.

Hard Reset

Lidem už zbývá poslední město zvané Bezoar, když se vysloužilý voják major Fletcher dostane do konfliktu mezi dvěma nejhoršími nepřáteli lidstva a zjistí, že nic není takové, jak se na první pohled zdá.