Přejít k hlavnímu obsahu

own3D.tv brzy ukončí činnost

28. 1. 2013 | 20:09 Všechny hry
own3D.tv podle portálu Cadred.org do několika dnů ukončí svoji činnost.Již několik let bojují o přízeň dva hlavní domovy náruživých a profesionálních hráčů, kteří se se svými fanoušky dělí o herní zábavu. Řeč je samozřejmě o poskytovatelích jednoduchého on-line vysílání, own3D.tv a Twitch.tv.  
Výchozí obrázek

own3D.tv podle portálu Cadred.org do několika dnů ukončí svoji činnost.

Již několik let bojují o přízeň dva hlavní domovy náruživých a profesionálních hráčů, kteří se se svými fanoušky dělí o herní zábavu. Řeč je samozřejmě o poskytovatelích jednoduchého on-line vysílání, own3D.tv a Twitch.tv.

 

 

Jak je známo, oba poskytovatelé platí své zákazníky od určitého čísla sledovanosti jejich vysílání. Podle několika takto placených hráčů je own3D.tv zadluženo a zdálo se, že jediné, co je mohlo vytrhnout z krachu, by bylo odkoupení společností Machinima za 5 milionů dolarů (včetně dluhů). Z blíže neznámých důvodů však nebylo odkoupení úspěšné a proto own3D.tv v nejbližší době ukončí činnost. Zda se jim povede alespoň splatit dluhy není známo.

Zdroj blízký vedení own3D.tv řekl portálu Cadred.org následující:

"Poté, co minulý týden nevyšlo odkoupení, to vypadá, že own3D.tv došel čas a v příštích dnech oznámí ukončení činnosti.

Pokus o nápravu situace odstartoval na začátku listopadu, kdy se Machinima rozhodla odkoupit own3D.tv za 5 milionů dolarů včetně dluhů. Tato dohoda však byla zrušena ve středu 16. ledna. Vzhledem k neúspěšným pokusům o zvednutí rizikového kapitálu již minulé léto plánuje Own3D příští týden oznámit ukončení veškeré činnosti."

Brzy tedy můžeme očekávat oficiální a rozsáhlé vysvětlení situace vedení own3D.tv o ukončení činnosti.

Zdroj: cadred.org
Štítky: own3D.tv