Přejít k hlavnímu obsahu

A-Series: 3DMAX vítězí nad HLA`Vi

8. 2. 2013 | 00:56 Counter-Strike 2
řed pár týdny nedokázala naše scéna dát dohromady dostatek týmů, aby se tento turnaj naplnil. Nyní se však objevuje ještě druhá šance.Druhým finalistou se stávají 3DMAX, kteří nedali šanci svému soupeři, Defeaters, žádnou šanci a prohráli pouhá dvě kola. Grandfinále mezi 3DMAX a HLA`Vi se uskuteční ve čtvrtek ve 22:00.
Výchozí obrázek

řed pár týdny nedokázala naše scéna dát dohromady dostatek týmů, aby se tento turnaj naplnil. Nyní se však objevuje ještě druhá šance.

Druhým finalistou se stávají 3DMAX, kteří nedali šanci svému soupeři, Defeaters, žádnou šanci a prohráli pouhá dvě kola. Grandfinále mezi 3DMAX a HLA`Vi se uskuteční ve čtvrtek ve 22:00.

{#Slovenská Republika} 3DMAX [ 02:00 (16-11, 16-11){#Česká Republika} HLA`Vi
Sestava 3DMAX: GuardiaN, .PhP, sneix, uno, kap1
Sestava HLA`Vi: oskar, Bordel, KLOCEK, Luka5, pussyhead
Datum: 7.2. 22:00

První den turnaje je za námi a naše scéna to dokázala - turnaje se účastní krásných 32 týmů! Je tedy velice pravděpodobné, že v nejbližších dnech bude oznámena česká A-Series.

Co se týče průběhu turnaje, tak se během úterka pročistilo zrno od plev a ve hře nyní máme poslední 3 týmy. V prvním semifinále se spolu utkají největší favorit 3DMAX, kterému potíže prozatím dělali nEophyte (16:13), a DEFEATERS. Druhou dvojici tvořili oldschooleři z FU.sk a HLA`Vi, které nedávno posílil oskar. V tomto zápase poměrně jasně zvítězili HLA`Vi a stali se tak prvními finalisty.


Čo to znamená pre nás

Ako tu bolo prednedávnom zverejnené, mali sme možnosť vytvoriť vlastnú A-Series (a tým aj EPS - áno, ak bude A-Series EPS s istotou bude) no len za podmienky 48 aktívnych tímov. Preto sme vytvorili A-Series pre cup, v ktorom sa prihlásilo 20+ tímov (odohrali síce len 4, za čo im dodatočne ďakujeme). Takže sme sa rozhodli, že CS:GO sekciu uzatvoríme nadobro u nás na ESL CZ/SK.

Situácia sa však zmenila, vďaka istému lobingu sa nám podarilo (aj zásluhou vyššie uvedenej zmeny v systéme EMS) zaistiť možnosť vytvoriť A-Series aj pri počte 24 tímov. Turnaj sa ale musí odohrať odznovu, s počtom tímov 20 a viac.

Ako by vyzeralo A-Series?

V prvom rade si prosím uvedomte, že som sa o možnosti vytvoriť pre nás A-Series aj s 24 tímami dozvedel dnes ráno, takže to berte s nadhľadom, niektoré detaily sa môžu stále zmeniť, ale skôr nie.

  • Minimálne 24 aktívnych tímov
  • Dve divízie
  • Prvá divízia 8 tímov, druhá 16 tímov
  • Celá prvá divízia má zabezpečený postup do EPS
  • Počet povinných zápasov na mesiac Vám zatiaľ presne povedať neviem
  • Tímy v prvej divízií musia mať premium účet (samozrejme bude zľava, aká, zatiaľ nevieme)
  • Samozrejme je tu možnosť rozšíriť A-Series, zmenšiť už určite nie.

Tento systém spúšťa do praxe celá ESL, takže nikto presne nevie podrobnosti. Čo ale vieme je, že v každej sekvencií A-Series (napr. každý mesiac) budú postupovať tímy z a do divízií podľa aktivity a výsledkov, postúpia samozrejme len tímy, ktoré majú premium účet. Na konci, tímy ktoré ostali v prvej divízií prejdú do EPS. Viac o EPS Vám bohužiaľ povedať neviem. Tak tiež, druhá divízia bude otvorená (niečo ako ladder) a každý sa bude môcť prihlásiť, pri väčšom počte tímov v danej divízií (tj. 16 + 32) sa vytvorí ďalšia divízia.

Toľko k tomu, samozrejme keď sa nám podarí zaplniť tento turnaj, čo verím, že podarí, bude vytvorená špeciálna novinka ktorá všetko vysvetlí. Prejdime na samotný pre A-Series cup.

ss

Kompletní informace o Pre-A-Series Cup

Datum konání: 5. 2. 18:00 - 6. 2. 22:00
Ukončení registrací: 5. 2. 17:00
Checkin: 5. 2. 17:00 - 17:30
Systém: Single Elimination bo1, finále bo3
Počet slotů: 34

Registrované týmy: zde
Pavouk turnaje: zde

Účast je povolena pouze hráčům z České a Slovenské republiky
Každý tým musí mít nahrané v profilu logo
Samozřejmostí je vyplněné CS:GO Steam ID každého hráče
Anticheat ESL Wire je povinný!
V případě problémů můžete kontaktovat ESL podporu

Jak začít:

Registrace na ESL
Vyplnění STEAM ID (bez STEAM_)
Založení týmu
Přihlášení do Pre-A-Series Cupu

Admin tým:

Oliver 'LaboTec' Ocsko
Michal 'Clee-Shock' Němec

Maplist:

de_inferno_se
de_dust2_se
de_train_se
de_nuke_ve (download 
de_mirage_csgo (download)

Pravidla:

Může se hrát na všech serverech, ESL plugin pro tento turnaj není povinný!
Je zakázano kupovat za kolo více než 4 granáty, povoleny jsou 2 flashe i molotov
Všechno příkazy jsou zakázané kromě: cl_showpos 1; cl_showfps 1; +mat_hdr_level 0/1/2
Kompletní pravidla naleznete zde

Záverom

Tentoraz vynechám omáčky okolo toho ako to je dôležité, to Vám snáď už došlo. No rád by som pripomenul pár vecí. Najmä to, že čím viac tímov tým lepšie. Aj admini sú len ľudia, snažia sa všetci (dokonca aj ja aj keď to tak možno nevyzerá). A hlavne, zabavte sa, je to len hra.

Váš {#Česko + Slovensko} ESL admin tým

Zdroj: esl.eu
Štítky: ESL CZSK
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.