Přejít k hlavnímu obsahu

Fearless-Sharks s novou LoL sekciou a projektom

13. 2. 2013 | 18:19 League of Legends
Tento herný celok prijal do svojich radov novú LoL sekciu skôr známu ako Abnormal Humanoid, ktorá sa pravidelne zúčastňuje eastovského Go4LoL cupu a momentálne si drží pozíciu v BO16.Vyjadrenie a celý článok celku Fearless-Sharks: 
Výchozí obrázek

Tento herný celok prijal do svojich radov novú LoL sekciu skôr známu ako Abnormal Humanoid, ktorá sa pravidelne zúčastňuje eastovského Go4LoL cupu a momentálne si drží pozíciu v BO16.

Vyjadrenie a celý článok celku Fearless-Sharks:

 

Tato mladá, ale perspektivní sekce se točí kolem  Pavla “Pavel00“ Kotvi, který v týmu zastává roli supporta.

A jaké jsou vlastně ambice naší nové sekce? Samozřejmě jen ty nejvyšší, přes domácí úspěchy na LANkách, po pravidelné TOP3 úspěchy v GO4LOL East a samozřejmě se nesmí zapomínat na přicházející A-Series, kde by chtěl náš tým zaujímat přední místa.

Jak bylo z nadpisu vidět, nová League of Legends sekce není jediná novinka, kterou jsme vám připravili.

Ve spolupráci s naší novou LoL sekcí pracujeme také na projektu, který se bude zabývat guidama, buildama, radama a téměř vším, co se LoLka týká. Pro komunitu bude důležité, že se bude vše odehrávat v českém jazyce. Otevřená bude i možnost požádat nás o cokoliv, co vás napadne. Každý z hráčů v naší sekci se bude starat o svou roli a bude vám schopen odpovědět na nejrůznější otázky.


Na závěr jsme si pro vás připravili také rozhovor s kapitánem sekce,  Pavlem "Pavel00" Kotvou.

Ahoj, vítám tě u rozhovoru. Můžeš se nám představit?

Ahoj, jmenuju se Pavel Kotva a jsem support a kapitán týmu Fearless-Sharks.

 Můžeš nám říci, jak ses dostal ke hraní League of Legends a proč sis vybral zrovna pozici supporta?

LoLko hraju přibližně rok a půl. Začal jsem ho hrát úplnou náhodou. Někde na netu jsem na něj narazil a docela mě zaujalo, tak jsem si ho stáhnul a celkem mě to chytlo. Proč support? Hrál jsem převážně na botu AD nebo support. Potom jsme skládali nějaký tým a chyběl nám support, ale ADčko jsme měli, tak jsem musel na supporta.

 Co se týče současného týmu, jak jste k sobě přišli a jak dlouho spolu hrajete?

S Tokyssem (AD carry) hraju půl roku, když jsem ho ještě v S2 potkal na 1600 elu. Od té doby jsme spolu prošli několik týmů. Někdy v půlce prosince jsme si chtěli zajít na nějaký turnaj a tak jsem sháněl tři hosty. Ozval se mi Fisty, Tucosek a Loxigar. Turnaj jsme nějak odehráli a po pár dnech jsem jim napsal, jestli nesložíme tým. V téhle sestavě jsme hráli asi tři týdny a dařilo se nám celkem dobře (přišla první porážka týmu eEriness), ale potom přišla Loxigarovi (jungle) nabídka do jednoho z dobrých týmu z westu, takže odešel. Po týdnu Tucosek sehnal nového junglera Omeldu a s ním hrajeme doteď.

 Jak vypadá váš trénink a příprava na turnaje atp. během týdne?

Trénujeme přibližně 2x týdně. Záleží na tom, jak se sejdem. Záleží na tréninkách, škole, určitě to znáš. Pravidelně hrajem GO4LOL EU/NE, kde se nám zatím nepovedlo překročit začarované BO16, ale pár zářezů proti silným týmům už jsme tam získali (Crossfire gaming, Team WINRAR atd.). Momentálně se snažíme zajistit, abychom mohli hrát A-series ve čtvrtky a pomalu je čas začít získávat body na MČR.

 Je v blízké době nějaká akce, které se chcete s týmem zúčastnit?

Nějaké akce tady určitě budou. Jako horká novinka je to LANka od Battlezonu 16.2., což by byla naše první offline akce. Dál to budou meziherňáky od PLAYzonu a největší akce, kam bychom se chtěli podívat bude letní čtyřdenní LANCRAFT na konci července. K online turnajům můžu říct A-series, GO4LOL a cokoliv dalšího, co se za sezónu objeví.

 Děkuji za rozhovor a přeji hodně štěstí jak tobě tak i vaší sekci.

Také děkuji a doufám, že spolupráce s Fearless-Sharks bude nadále tak pohodová, jako doteďka. Těšíme se na další spolupráci a všem sekcím přejeme hodně štěstí.

 

 

Sestava Fearless-Sharks LOL.K1X: 

 Pavel "Pavel00" Kotva - support
 Ondrej "Tucosek" Lulei - middle
 Petr "Fistis" Bartoš - top
 Adam "Tokyss" Ťok - ad carry
 Martin "Omelda" Omelka - jungle