Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž o Assassin's Creed III !

9. 4. 2013 | 09:51
Je tu opět soutěž s flash hrami od Playzone.cz !Rychle si připomeneme, že minulou soutěž vyhrál uživatel Morkyno, který nám bohužel zatím neodpovídá. Proto tímto vyzývám jeho přátelé, aby ho upozornili na to, že byl vybrán skrz stream pomocí funkce randombetween 
Výchozí obrázek

Je tu opět soutěž s flash hrami od Playzone.cz !

Rychle si připomeneme, že minulou soutěž vyhrál uživatel Morkyno, který nám bohužel zatím neodpovídá. Proto tímto vyzývám jeho přátelé, aby ho upozornili na to, že byl vybrán skrz stream pomocí funkce randombetween

 

V březnovém měsíci jsme se rozhodli, že vám umožníme vyhrát herní pecku Assassin's Creed III ! Chcete-li zažít neuvěřitelné dobrodružství s Connorem ve třetím díle této obdivuhodné série, musíte mít pouze nejvyšší skóre v naší soutěžní flash hře.

 

Soutěž probíhá od 11. března do 11. dubna.


Sydney Shark

 

 

Sydney Shark je jednoduchá, avšak trochu krvavá hra, ve které se v roli žraloka pokoušíte ve městě Sydney zničit úplně všechno, co Vám přijde do vody, nebo jen nad hladinu. Nebojte se proto z ní skákat, protože odpor vůči Vám je marný.

Každý objekt má své body, které se přičítají k Vašemu skóre. Počas krvavé plavby musíte se žralokem manuálně kousat pomocí písmena A nebo klávesy CTRL. Čím hlouběji se potopíte, tím výše se žralokem vyskočíte. Dále můžete tahat vzdušné objekty do vody a získávat Comba.

 

------------Pokyny pro soutěž --------------

Pošli do komentářů přímo pod hru (SEM) screenshot s nejvyšším skóre, které jsi nahrál a získej Assassin's Creed III

 

Ukázkový screen