Přejít k hlavnímu obsahu

Výroční turnaj Euro-liga.cz

17. 3. 2013 | 00:26
Výroční turnaj Euro-liga.cz uzavřel základní skupiny, ve kterých se rozhodovalo kdo proti komu nastoupí v následném osmifinále. Osmifinále se bude hrát systémem doma/venku, kde právo výběru prvního utkání bude mít vždy ten hráč, který skončil ve skupině lépe než jeho protivník. V těchto dnech probíhá Play off  
Výchozí obrázek

Výroční turnaj Euro-liga.cz uzavřel základní skupiny, ve kterých se rozhodovalo kdo proti komu nastoupí v následném osmifinále. Osmifinále se bude hrát systémem doma/venku, kde právo výběru prvního utkání bude mít vždy ten hráč, který skončil ve skupině lépe než jeho protivník. V těchto dnech probíhá Play off

 

Ve skupině A bylo ze všech ostatních skupin rozhodnuto nejdříve o postupujících. A tak zbýval jen otazník o konečném umístění hráčů. Přetahovaná o první příčku mezi lexaniRem a Dusnou vyzněla nakonec lépe pro prvního jmenovaného, který si tím pádem vysloužil do osmifinálových bojů hráče, který skončil na posledním postupovém místě skupiny D a to hráče se zajímavým nickem nwmlool1. Dusna7 nastoupí proti Crasikovy7 taktéž ze skupiny D a v případné výhře si bude muset vyslechnout náražky typu "jak je to možný", "luckerskej gol", "máš to nějak nastavený" a podobné hlášky. Ze třetího místa postupuje po přetahované s Mirasisesem hráč GuerroCZ, který si v přímém měření sil o postup do čtvrtfinále zahraje s hráčem KoBeBeCZ, který ukořistil druhé místo ve skupině D. Ze čtvrtého místa postupuje právě zmíněný Mirasis a narazí na vitěze skupiny D hráče Th3Citiz3na. Nepostupové příčky zůstali na ovladačích a klavesnicích hráčů EmánkaRastinha, Břízy a generála Tatrana88. Ale nemají se určitě za co stydět se svými výkony dokázali potrápit a určitě je v příštím turnaji navštívý paní štěstěna v lepší náladě.

Skupiny B a C oplývali zvučnými jmény Euroligy a to posledním mistrem Cepim, který nezaváhal a vyhrál skupinu B a těmito výkony má právo vyzvat na souboj hráče Kissproofa ze slezského Šenova, který dozajisté do soubojů o postup půjde příjemně naladěn "tó svojí palenicou, né". C skupinu výhrál naopak předposlední mistr Euroligy hráč Valvi-10, který svými výkony ve skupině zhatil plány čtvrtému hráči skupiny B, hráči fofos_acecko. Mimochodem tento hráč při registraci uvedl že si jde zahrát finále s již zmíněným Valvim. Kdyby věděl že se malinko sekne a před slovo finále nepřidal spíše osmi. Pak by dozajisté byl nominován na jasnovidce roku. Útěchou mu aspoň může být to, že si proti sobě přece jenom zahrají, ale někdo holt bude muset z kola ven. Aspoň mu hráči Euroligy svými výkony jasně řekli "nejsme žádný vořezávátka". Před zmíněným Aceckem se ve skupině B na třetím místě umístil hráč Oliss a půjde proti bouřlivým tónům vuvuzel doprovázející svým halasem zápasy hráče Myspossse, který obsadil druhou příčku skupiny C. Poslední dvojici utvořily hráči Hauvi, který pro změnu nosí v srdci klokana (toho pravého, toho z Vršovic) a hráč Hasa1100 o kterém toho zatím moc známo není, ale dozajisté již brzo bude.

Na nepostupových místech skupin B a C skončil hráč Mashur84, kterému utekl postup v posledních 3 zápasech, přestože mněl "našlápnuto" vcelku dobře. Sešívce Izidorovy se smůla přilepila na paty také v nejméně vhodnou dobu a o postup přišel když nezvládl svůj poslední zápas a skončil o bod před postupem. Za vyzdvižení také stojí hráč MrRici, který mněl po pár zápasech ve skupině jistotu černého Petra a přesto dohrál se ctí svá zbylá utkání stejně jako hráč Pekackill, i když tomu svítala naděje o kapánek déle.

Za zmínku také stojí že poprvé v historii EL se turnaj odehrál na 100% a ze 120ti zápasů se odehrály všechny a to právě díky těm hráčům, kterým už o nic de facto nešlo a přesto se postarali o napětí až do konce. Svým přístupem si zasluhují pomyslnou cenu fair play. Protože bez nich by nebyl turnaj turnajem.

FINÁLOVÝ PAVOUK  http://www.euro-liga.eu/fifa-13/vyrocni-turnaj/finalovy-pavouk/