Přejít k hlavnímu obsahu

District systém turnaje, již 9 registrovaných týmů

11. 4. 2013 | 20:06 Counter-Strike 2
Pražská herna DISTRICT.Prague oznamuje jejich první Counter-Strike: Global Offensive turnaj s 20 - 25 tisíci Kč v prizemoney podle počtu týmů.
Výchozí obrázek

Pražská herna DISTRICT.Prague oznamuje jejich první Counter-Strike: Global Offensive turnaj s 20 - 25 tisíci Kč v prizemoney podle počtu týmů.

district

UPDATE #1 : Konečně se nám prolomilo váhání (kdo se turnaje přihlásí jako první, my to být nechceme) a do turnaje se nám začínají registrovat týmy. Konkrétně je v tuto dobu již 9 gistrovaných týmů a číslo se bude zvyšovat, tak neváhejte a přijeďte i vy.

Jak jste si již mohli všimnout tak herna District zvýšila prize money do turnaje. Součastné částky za výhru vypadají následovně. Turnaj bude velice zajímavý a proto neváhejte a registrujte se.

Prizemoney

DISTRICT.Prague odvozuje ceny podle počtu registrovaných týmů. Pro maximální počet 20 týmů jsou peněžní odměny, které se rozdělují pro tři nejlepší týmy, následovné:

1. místo: 13 500 Kč
2. místo: 8 500 Kč
3. místo: 5 500 Kč

Pro 16 týmů se prizemoney snižují na:

1. místo: 12 000 Kč
2. místo: 7 000 Kč
3. místo: 5 000 Kč

Obecné informace

  • systém skupiny, následně PO viz. níže.
  • začátek turnaje 10:00, příchod do herny 9:00-9:30 (záleží jak dlouho si potřebujete nastavit věci, ale zápasy začnou v 10:00)
  • doprovodný turnaj v Pokeru, na pokerovém stole s profesionálním krupierem, který nese název PokerKing.com Stage.
  • stránka turnaje :  http://www.playzone.cz/turnaje/csgo-district-counter-strike-go4prague

Systém turnaje

  • 8 týmů - 1 skupina systémem BO1 každý s každým, do PO postupují 4 nejlepší a utkají se 1vs4, 2vs3 systémem BO3 (mapy se budou škrtat)
  • 9-12 týmů - 2 skupiny, systém BO1 každý s každým. Do PO postupují 4 týmy a utkají se křížem to znamena 1. z jedna skupiny proti 4. z druhé atd., systémem BO3.
  • 12-16 týmů - 4 skupiny, zápas každý s každým BO1. Do PO postupují 3 týmy, systémem BO3.
Body do MČR kvalifikace
  1. 120 bodů
  2. 80 bodů
  3. 60 bodů
  4. 40 bodů
  5. 25 bodů
  6. 20 bodů
  7. 15 bodů
  8. 10 bodů

Vstupné a platba

K účasti na turnaji musí zájemci zaplatit 1750 Kč  na tým. Aby si týmy zajistily místo v turnaji má dvě možnosti

  1. Je třeba odeslat startovné za tým ve výši 1750kč na PayPal nebo bankovní účet, k nimž je více informací zde.
  2. Soukromou zprávou adminovi turnaje "greenerovi" soukromou zprávu, že se turnaje zúčastníte. Zpráva bude obsahovat název týmu a všechny členy týmu. Pokud zvolíte tuto metodu a do turnaje se přihlásíte a následně se nedostavíte, bude následovat 5 měsíční ban na všechny soutěže na PLAYzone.cz !

Všichni hráči, kteří postoupí do play-off, navíc dostanou tři volné hodiny v herně DISTRICT.Prague.

Ubytování

Herna pro zájemce poskytuje slevu v blízkém hotelu Vysočanský pivovar. Více informací najdete na stránkách herny.

O herně DISTRICT.Prague

DISTRICT.Prague, jedna z nejdiskutovanějších heren poslední doby, se do povědomí hráčů po obou republikách dostala obzvláště po vydání několika obrázků představujících plánovaného designu a stavby herny.

Nová pražská herna si dala jasný cíl do budoucna - pořádání velkých offline turnajů v různých žánrech her. Nás samozřejmě zajímají hlavně FPS hry, konkrétně pak Counter-Strike: Global Offensive.

Právě v nové verzi takzvaného CSka se po úspěšném "The Last Stand" turnaji v Call of Duty rozhodli organizátoři pořádat další turnaj s 20 - 25 tisíci Kč v prizemoney.