Přejít k hlavnímu obsahu

Finále RaidCall EMS ONE Dota2

15. 4. 2013 | 21:45 Dota 2
Dva měsíce po začátku turnaje jsme se konečně dočkali offline finále. Osm nejlepších týmu evropy a ameriky se příští víkend sjede v Polsku - Katowicích a budou bojovat o kus z $35 000. Kvalifikované týmy:
Výchozí obrázek

Logo turnaj

Dva měsíce po začátku turnaje jsme se konečně dočkali offline finále. Osm nejlepších týmu evropy a ameriky se příští víkend sjede v Polsku - Katowicích a budou bojovat o kus z $35 000.

Kvalifikované týmy:

  • Německo mousesports
  • Evropa Fnatic
  • Ukrajina Na'Vi
  • Dánsko Absolute Legends
  • Žabožrouti dd.dota
  • Švédsko No TideHunter
  • Rusko Virtus.Pro
  • Rusko RoX.Kis

Na'Vi se poprvé živě představí v nové sestavě a budou se nám chtít předvést ve velkém stylu. NTH (aktuálně The Alliance) jsou po výhře Starladderu naladění a nikdo nepochybuje, že patří k největším favoritům. Fnatic, které potkáváme snad ve všech aktuálních playoff, taky nebudou chtít zůstat pozadu. AL, dd.dota, mousesport na turnaj sice přicházejí jako podceňované týmy, ale během kvalifikace rozhodně dokázali, že nikam neodejdou bez pořádného boje. Nakonec zde máme Virtus.Pro a RoX.Kis, kteří budou na turnaji zastupovat Rusko. Pokud by se do finále probojovali VP a Na'Vi, diváci by mohli sledovat souboj Sergeye "ARS-ART" Revina proti svému bývalému týmu.

ČtvrfináleSemifináleFináleVítěz
BO3BO3BO3 
 
{#Francie} dd.dota      
20.4. 11:00      
{#Rusko} RoX.Kis      
       
{#Dánsko} Absolute Legends      
20.4. 14:00      
{#Rusko}Virtus.Pro      
       
{#Německo} Mousesports      
20.4. 17:00      
{#Švédsko} NoTideHunter      
       
{#Ukrajina} Natus Vincere      
20.4. 20:00      
{#Evropa} Fnatic      
 

EMS nám ukázalo finálového pavouka a spodní polovina nám slibuje zápasy, na které snad dlouho nezapomeneme. Všechny zápasy budou BO3 a týmy, které prohrají, z turnaje vypadávají. Pokud byste na turnaj chtěli vyrazit, lístky jsou bohužel již vyprodané, turnaj však bude celý anglicky streamovaný a to námi oblíbeným Klokani Tobym 'TobiWan' Dawsonem, kterému bude sekundovat Hamburgry Jarrett 'Kawa' Robinson.

Dále na turnaj vyráží tým playzonu, který vám bude podávat aktuální info, fotky a videa z místa konání. Určitě bychom chtěli udělat nějaký rozhovor, a proto prosím do diskuze pište, s kým bychom podle vás měli rozhovor nejlépe udělat ;).

Za tým Česko Radek "Mlamka" Amruz.

Zdroj: EMS One
Štítky: dota2, EMS, ESL