Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední šance vyhrát hru od EA GAMES!

20. 5. 2013 | 18:38
Je tu konec dubna a na Playzone přichází nová soutěž. Lehce si připomeneme, že poslední flash hru Sydney Shark vyhrál KenjiT, který nahrál neuvěřitelných 8 698 233 bodů a získal si tím hru Assassins Creed 3! Pojďme si tedy představit hru pro tento měsíc a zároveň cenu.
Výchozí obrázek

Je tu konec dubna a na Playzone přichází nová soutěž.

Lehce si připomeneme, že poslední flash hru Sydney Shark vyhrál KenjiT, který nahrál neuvěřitelných 8 698 233 bodů a získal si tím hru Assassins Creed 3!

Pojďme si tedy představit hru pro tento měsíc a zároveň cenu.

 

 

Pokyny pro soutěž 

Pošli screenshot do komentářů hry (sem), kde je jasně vidět, že jsi s burgerem uletěl minimálně 16 sekund! Na konci termínu se vylosuje náhodný vítěz přes stream! Soutěž trvá od 22. dubna do 22. května!

Ukázkový screenshot 

 

 

Mad Burger

 

Ve hře Mad Burger se snažíte dostat svůj umělecky udělaný hamburger těm lidem, co jsou nejdále. V počas letu můžete vystříkávat omáčku, která Váš burger odlehčuje a žene Vás dopředu. Na zemi avšak čekají hladovějící lidé, kterým když se dostane toto americké jídlo do ruky, už ho nepustí.

Abyste dosáhli lepším výsledkům, vylepšujete si po skončení kola různé věci. Může jít například o přísadu do burgeru, přidání magnetu nebo používání lepší omáčky.

 

Losování proběhne 26.6. v 18:00 na http://sk.twitch.tv/Lambousek