Přejít k hlavnímu obsahu

MČR - Epizoda 2013 - Nová naděje

10. 9. 2013 | 00:00 StarCraft 2
Kdysi dávno, v jedné předaleké galaxii, zuřila velká bitva mezi značkami herních počítačů. Jeden měl výkon, druhý měl krásu, další pak zástupy fanoušků. Po mnoha letech úporných bojů o výsostné postavení na scéně StarCraftu 2 se ale objevila nová, temná hvězda. Způsobem, který nikdo nečekal, se vloudila do myslí hráčů a svou jedinečností si podmanila srdce všech. Dokázala v sobě skloubit sílu a eleganci, výbušnost a tichý chod, ladné křivky i zvířecí dravost.Dnes má tak naše scéna jedinou hvězdu, jedinou modlu. Ta nese jméno Alienware!
Výchozí obrázek

Kdysi dávno, v jedné předaleké galaxii, zuřila velká bitva mezi značkami herních počítačů. Jeden měl výkon, druhý měl krásu, další pak zástupy fanoušků. Po mnoha letech úporných bojů o výsostné postavení na scéně StarCraftu 2 se ale objevila nová, temná hvězda. Způsobem, který nikdo nečekal, se vloudila do myslí hráčů a svou jedinečností si podmanila srdce všech. Dokázala v sobě skloubit sílu a eleganci, výbušnost a tichý chod, ladné křivky i zvířecí dravost.
Dnes má tak naše scéna jedinou hvězdu, jedinou modlu. Ta nese jméno Alienware!

Alienware banner

Je mi velkým potěšením, že právě já vám mohu představit hlavní cenu, o kterou 8 nejlepších hráčů z České a Slovenské republiky bude hrát na Mistrovství ČR v počítačových hrách 2013.

Teď, bez dalších opravdu zbytečných slov, vám představuji největší výhru, o kterou se v historii StarCraftu 2 u nás hrálo!

Dell Alienware 17x

Alienware 17

Tento skvost získá vítěz MČR 2013 ve hře StarCraft 2: Hear of the Swarm.

Cena Alienware 17x dosahuje 48.000 Kč, což z této výhry činí nejvyšší výhru, jakou kdy u nás mohl hráč StarCraftu 2 vyhrát.
A tím samozřejmě nekončíme. V následujících dnech můžete očekávat informace o dalších cenách pro 2. a 3. místo, které budou také, věřte mi, velmi lákavé.

Pokud vás zajímají specifikace počítače, jsou vám plně k dispozici na stránkách CZC.  

Štítky: MČR 2013