Přejít k hlavnímu obsahu

Korejským hráčům hrozí limit hraní!

7. 11. 2013 | 21:36 League of Legends
V Koreji se schyluje k novému pravidlu, které bude omezovat hráče League of Legends!Celosvětově čím dál tím více oblíbená hrá má problém a to přímo v zemi proslulé pro-gamingem. Hlava korejské verze League of Legends Jin Ho, se vyjádřil k celé situaci a také představil omezení, které by omezilo hráče hrát víc jak čtyři hodiny denně. Jak by vlastně celé omezení mělo vypadat?
Výchozí obrázek

V Koreji se schyluje k novému pravidlu, které bude omezovat hráče League of Legends!

Celosvětově čím dál tím více oblíbená hrá má problém a to přímo v zemi proslulé pro-gamingem. Hlava korejské verze League of Legends Jin Ho, se vyjádřil k celé situaci a také představil omezení, které by omezilo hráče hrát víc jak čtyři hodiny denně. Jak by vlastně celé omezení mělo vypadat?

1

Korea se chystá příjmout nový zákon nazvaný „cooltime“ - zákon se vztahuje pouze na náctileté hráče, existujovat budou také výjimky, např. pro profesionální hráče. Tento zákon bude obsahovat jasné pravidlo. Každé 2 hodiny se hra automaticky vypne a další hru budete moci hrát až za dalších 10 minut. Maximální počet hodin, po kterou dobu můžete hrát je omezen na zmíněné čtyři hodiny denně, což prakticky znamená dvě až tři (ranked) hry denně.

V Koreji už ale existuje omezení pro náctileté. Náctiletí nemohou hrát v internetových kavárnách po 22. hodině. Další zákon nazvaný „shutdown“ známená jednoduchý fakt - a to že se hra automaticky o půlnoci vypne. V některých korejských školách učitelé zakazují studentům účty ve zkouškovém období.

2

Mohlo by tohle do budoucna ovlivnit korejský pro-gaming, tedy v zemi jím proslulým? Pro připomenutí - korejské týmy se před dvěma měsíci také zúčastnili letošního světového šampionátu a ten nejlepší, SK Telecom T1, si dokonce dokráčel pro vítězství.

Zdroj: reddit.com