Přejít k hlavnímu obsahu

SK Gaming trimufují na DreamHack Winter 2013

30. 11. 2013 | 15:58 League of Legends
DreamHack Winter vstupuje do vyřazovací fáze, kam se dostaly čtyři nejlepší týmy.Tak a letošní zimní DreamHack je za námi. Ve finále se utkali polští KMT proti známým SK Gaming, kteří představili svou novou sestavou. Během celého turnaje si KMT počínali suverénně a většinu her včetně semifinále se jim podařilo ukončit velice brzy, naproti tomu SK bojovali už ve skupině a i ze semifinále postoupili až po třech hrách.
Výchozí obrázek

DreamHack Winter vstupuje do vyřazovací fáze, kam se dostaly čtyři nejlepší týmy.

Tak a letošní zimní DreamHack je za námi. Ve finále se utkali polští KMT proti známým SK Gaming, kteří představili svou novou sestavou. Během celého turnaje si KMT počínali suverénně a většinu her včetně semifinále se jim podařilo ukončit velice brzy, naproti tomu SK bojovali už ve skupině a i ze semifinále postoupili až po třech hrách.

Ve finále díky povedené early games KMT z Polska získali výhodu, kterou využili až k vítězství v první hře, nutno ale podotknout, že SK Gaming se zkušeně drželi. Druhá hra měla podobný průběh, kdy byl například mezi midaři obrovský rozdíl - OverPow měl 5/0 a Jesiz 0/5.

Co se ovšem nestalo, tak SK Gaming sice byli pozadu celou hru, ovšem díky splitpushi a získávání menších objektivů dostávali hru do late game, kde CandyPanda se svou Vayne rozdával tuny poškození, což nakonec vyhrálo SK-čkům hru číslo dvě.

Kiedys Malem Team zřejmě nepovedený finiš druhé hry rozhodil a ve třetí hře se jim nepodařilo zopakovat early game dominanci. SK Gaming tak získávali již první draky, ničili věže a šli si tak pro vítězství v turnaji. Bohužel KMT se už nedokázali chytit a s pouhými třemi killy na svém kontě tak prohrávají finále, ovšem druhé místo určitě takovým zklamáním nebude.

PLAYOFF PAVOUK - DREAMHACK WINTER 2013
SemifináleFináleVítěz
bo3bo3 
 
{#Polsko} Kiedys Mialem Team2   
 Pátek 16:30 {#Polsko} Kiedys Mialem Team1 
{#Nizozemsko} LowLandLions0   
    Sobota 12:00 {#Evropská unie} SK Gaming
{#Evropská unie} SK Gaming2  Vítěz
 Pátek 19:30 {#Evropská unie} SK Gaming2 
{#Evropská unie} Intellectual Playg.1   
 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.