Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké LoL turnaje se odehrají na PragoFFestu?

20. 1. 2014 | 23:10 League of Legends
Víkend na přelomu ledna a února bude ve znamení pražské akce PragoFFest, v rámci které se odehraje i velká řada League of Legends turnajů.Na akci s názvem PragoFFest jsme si pro komunitu připravili mnoho turnajů. Některé turnaje budou pro návštěvníky naprosto zdarma a naopak v těch se vstupných budou ti nejlepší moci vyhrát hodnotné ceny. Všechny turnaje se odehrají na počítačích oficiálních MČR sestavách.
Výchozí obrázek

Víkend na přelomu ledna a února bude ve znamení pražské akce PragoFFest, v rámci které se odehraje i velká řada League of Legends turnajů.

Na akci s názvem PragoFFest jsme si pro komunitu připravili mnoho turnajů. Některé turnaje budou pro návštěvníky naprosto zdarma a naopak v těch se vstupných budou ti nejlepší moci vyhrát hodnotné ceny. Všechny turnaje se odehrají na počítačích oficiálních MČR sestavách.

1

Prvním týpem turnajů je tzv. free. Těchto turnajů se budou moci účastnit hráči bez nutnosti platit vstupné z čehož také plyne žádné prizemoney, jde čistě o zábavu. Hraje se formátem jeden proti jednomu. Tyto turnaje se odehrají ve čtvrtek od 21:00, v pátek od 23:00 a také v neděli ve 12:00. Ve všech herních termínech se může účastnit až 32 jednotlivců.

Další turnaje, tzv. PRO, se odehrají také duelově, ovšem se vstupným 80 Kč za hráče. Těchto turnajů se odehraje opravdu mnoho - čtvrtek od 18:30, pátek od 9:30 15:30 21:00 ,sobota od 9:30 15:30, 21:00 a neděle 9:30 a 14:00. Každý turnaj má také celkem 32 slotů pro hráče a jak je již zmíněno výše, nejlepší hráči se mohou těšit na hodnotné ceny od partnerů akce.

Pravidla pro všechny turnaje 

Turnaj se bude řídit těmito pravidly. Budou tři podmínky, pokud splníte jednu z těchto podmínek jako první, tedy dříve než váš soupeř, tak jste vyhráli a postupujete do dalšího kola. Pravidla jsou tyto:

  • Zabít nepřátelského hrdinu jako první
  • Zničit nepřátelskou věžku jako prvni
  • Jako první docílit hranici 100 creepů (minonů)
  • čas turnaje od 18: 30 do 20: 00

Mapa turnaje 

  • Summoner's Rift 5v5, hraje se pouze na MID lane (midové lajně)
Systém
  • hraje se na jednu vítěznou mapu, dle výše uvedených pravidel

Po dosažení jedné z těchto podmínek dříve než váš soupeř, stávate se vítězem a tedy postupujete do dalšího kola.

Přijďte si zahrát o zajímavé a hodnotné ceny od našich partnerů. Vítěz si bude moci vždy vybrat jednu z cen. Kdo dříve přijde a vyhraje bude mít větší výběr. S každým výhercem se udělá krátký rozhovor, který bude publikován zde na webu. Můžete se také těšit, že některé zápasy budou streamované přímo na místě, kde pro to bude vyhrazený prostor.

Posledním a hlavním turnajem, který bude PZ na PragoFestu pořádat je 5v5 invitational pro 4 týmy. Tyto zápasy budou živě streamové na místě. Po zápasech budou rozhovory a možnost autogramů, takže neváhejte a doražte.

0
Mčr HAL3000 sestava

Obecné informace o programu naleznete zde.

Událost na facebookových stránkách naleznete zde.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.