Přejít k hlavnímu obsahu

Cloud 9 vyhrávají IEM San Jose

7. 12. 2014 | 20:58 League of Legends
Oblíbená část sezóny je po roce opět tady a příchází první zajímavý turnaj, který navíc bude úplně prvním hraným turnajem na patchi 4.20, tedy s novou mapou.Obsazení turnaje ze série Intel Extreme Masters je opravdu zajímavé. Za Evropu se ukáže Alliance s novou posilou Rekklesem a také nový přírůstek do EU LCS Unicorns of Love. Z Ameriky se ukáží hned čtyři týmy - ze Severní Ameriky to budou dva nejlepší týmy NA LCS Team SoloMid a Cloud 9, z Brazílie se pak předvdou PaiN Gaming a Lyon Gaming.
Výchozí obrázek

Oblíbená část sezóny je po roce opět tady a příchází první zajímavý turnaj, který navíc bude úplně prvním hraným turnajem na patchi 4.20, tedy s novou mapou.

Obsazení turnaje ze série Intel Extreme Masters je opravdu zajímavé. Za Evropu se ukáže Alliance s novou posilou Rekklesem a také nový přírůstek do EU LCS Unicorns of Love. Z Ameriky se ukáží hned čtyři týmy - ze Severní Ameriky to budou dva nejlepší týmy NA LCS Team SoloMid a Cloud 9, z Brazílie se pak předvdou PaiN Gaming a Lyon Gaming.

Brazilským týmům se ovšem na turnaji moc nevedlo. PaiN sice disponují korejskou botlinku a u Lyon hostovala botlinka z LCS týmu Team8, ani to ovšem nestačilo. Unicorns of Love se po výhře nad PaiN utkají ještě v noci z pátka na sobotu proti TSM, zatímco Cloud 9 po vítězství nad PaiN čeká velice zajímavý duel proti Allianci. Jen si vzpomeňte na nedávný šampionát.

INTEL EXTREME MASTERS IX - SAN JOSE
1. koloSemifináleFináleVítěz
bo3bo3bo3 
 
{#Evropská unie} Alliance1     
  {#Evropská unie} Alliance1   
{#World} Freewin0     
   Neděle 21:00 {#Spojené státy americké} Cloud 93 
{#Spojené státy americké} Cloud 92     
 Neděle 00:00 {#Spojené státy americké} Cloud 92   
{#Brazílie} PaiN Gaming0     
     Pondělí 01:00 {#Spojené státy americké} Cloud 9
{#Spojené státy americké} Team SoloMid1    Vítěz
  {#Spojené státy americké} Team SoloMid0   
{#World} Freewin0     
   Neděle 03:00 {#Evropská unie} Unicorns of Love0 
{#Evropská unie} Unicorns of Love2     
 Sobota 21:00 {#Evropská unie} Unicorns of Love2   
{#Brazílie} Lyon Gaming0     
 

Kromě hlavního turnaje se odehraje také jeden showmatch. Na mapě ARAMu se utkají týmy velkých jmen americké scény HotShotGG a Saintviciouse. V jejich sestavách uvidíme známá jména jako je Chaox, TheOddOne, Reginald, Snoopeh a mnoho dalších. Showmatch se uskuteční o půlnoci z neděle na pondělí, tedy hodinu před samotným finále IEM San Jose.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.