Přejít k hlavnímu obsahu

Perfektní dárek na Vánoce? Sestava z řady HAL3000 MČR!

10. 12. 2014 | 15:40 Všechny hry
Byli jste letos hodní a očekáváte pořádně štědré Vánoce? Chcete ostatním naznačit, že byste pod stromečkem rádi novou mašinu na hry? Nebo prostě přemýšlíte, čím byste obdarovali sami sebe? Ať tak či tak, zvažte koupi některé herní sestavy mistrů řady HAL3000 MČR, k níž během vánočního období získáte spoustu dárků navíc!
Výchozí obrázek

Byli jste letos hodní a očekáváte pořádně štědré Vánoce? Chcete ostatním naznačit, že byste pod stromečkem rádi novou mašinu na hry? Nebo prostě přemýšlíte, čím byste obdarovali sami sebe? Ať tak či tak, zvažte koupi některé herní sestavy mistrů řady HAL3000 MČR, k níž během vánočního období získáte spoustu dárků navíc!

Stejně jako u předchozích generací i ta současná, konkrétně již v pořadí pátá, je ve třech výkonnostních a cenových provedeních. Cenově nejdostupnější je modrá varianta (HAL3000 MČR), střední je pak červená (HAL3000 MČR Pro) a top-end tvoří zelená (HAL3000 MČR Extreme), u které byl nedávno proveden upgrade na nejnovější grafickou kartu NVIDIA GeForce GTX 970, pevný disk WD RED o kapacitě 3 TB a 240 GB SSD Intel 530 Series. Níže na grafice se můžete podívat, co se uvnitř které sestavy nachází, a my se nyní zaměříme na bonusy a dárky, jež získáte při koupi.

  • Špičkový antivir ke každé sestavě

Zakoupením jakékoliv sestavy z řadu HAL3000 MČR získáte také sadu Kaspersky Internet Security - multi-device v hodnotě 899 Kč. Jedná se o prémiovou ochranu pro vaše počítače se systémem Windows a Mac i telefony a tablety se systémem Android. Internet Security - multi-device vás ochrání před malwarovými útoky, neovlivní výkon vašeho zařízení, zabrání zneužití webkamery nebo například více zabezpečí online bankovnictví.

  • HAL3000 MČR - dárky v hodnotě 6.000 Kč

Při zakoupení sestavy HAL3000 MČR zdarma získáte software, hry a bonusy do her v hodnotě rovných 6.000 Kč! Řeč je konkrétně o poukazu Intel, který zahrnuje obsah do oblíbeného World of Tanks, závodní hru Grid Autosport a software Movie Edit Touch, a dále o poukazu NVIDIA, který pro změnu obsahuje herní kredit v hodnotě 3.000 Kč, jenž můžete uplatnit v titulech Infiniti Crysis, War Thunder a Strife.

  • HAL3000 MČR Pro - dárky v hodnotě 3.000 Kč

K nákupu sestavy HAL3000 MČR Pro zdarma získáte výše zmíněný Intel balíček, který zahrnuje obsah do oblíbeného World of Tanks, závodní hru Grid Autosport a software Movie Edit Touch.

  • HAL3000 MČR Extreme - dárky v hodnotě 4.2000 Kč

Pokud se rozhodnete k zakoupení sestavy HAL3000 MČR Extreme, zdarma získáte opět Intel balíček, který zahrnuje obsah do oblíbeného World of Tanks, závodní hru Grid Autosport a software Movie Edit Touch, a také kupón Pick Your Path, jenž vám umožní si vybrat mezi hrami Far Cry 4, Assassin's Creed Unity či The Crew!

 

Tím ale ani zdaleka nekončíme... Co jsme připravili dále?

  • Ke každé sestavě aplikace a hry v hodnotě 10.000 Kč!

Díky jedinečné akci, která na www.CZC.cz probíhá až do konce roku 2014, získáte k jakékoliv sestavě z řady HAL3000 MČR také Balík aplikací a her v hodnotě 10.000 Kč úplně zdarma! Co vše obsahuje? World of Tanks s bonusem 1 400 Kč, VirtualDJ 8 Pro, Grid 2, PhotoDirector5 Ultra, ooVoo Premium, YouCam 6, Star Chart a také TeamViewer!

  • Bezstarostný servis HAL3000 na tři roky

Pro počítače značky HAL3000 je poskytována servisní služba BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000, v rámci níž máte nejen tříletou záruku, ale také jistotu rychlého a pohodlného servisu v případě jakýchkoliv problémů. Stačí jen zavolat na infolinku, nahlásit problém a vše ostatní včetně odvozu, opravy a zpětného dovozu zajistí servisní tým společnosti HAL3000. Více o službě na http://www.hal3000.cz/Stranky/38-podpora.html.