Přejít k hlavnímu obsahu

Uvedení základní desky Champion pokořující světové rekordy

6. 1. 2015 | 09:53 Všechny hry
Tchaj-pej, Tchaj-wan, 5. ledna 2015 – Společnost GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., přední výrobce základních desek a grafických karet, dnes pořádá tiskovou konferenci k příležitosti uvedení dvou nových produktů, základní desky GIGABYTE X99-SOC Champion a nového kompaktního počítače GIGABYTE BRIX postaveného na nové 5. generaci procesorů Intel® Core™. Tisková konference se konala v sálu Neopolitan Ballroom hotelu Caesars Palace v Las Vegas v USA.
Výchozí obrázek

Tchaj-pej, Tchaj-wan, 5. ledna 2015 – Společnost GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., přední výrobce základních desek a grafických karet, dnes pořádá tiskovou konferenci k příležitosti uvedení dvou nových produktů, základní desky GIGABYTE X99-SOC Champion a nového kompaktního počítače GIGABYTE BRIX postaveného na nové 5. generaci procesorů Intel® Core™. Tisková konference se konala v sálu Neopolitan Ballroom hotelu Caesars Palace v Las Vegas v USA. Její součástí byla také demonstrace přetaktování naživo, kdy prošla deska zatěžkávací zkouškou evangelistů společnosti GIGABYTE v přetaktování, HiCookie, Sofos1990 a Dinos22. Základní deska GIGABYTE X99-SOC Champion, která v současnosti drží světový rekord v nejvyšší dosažené frekvenci pamětí DDR4, byla přetaktována pomocí tekutého dusíku, za účelem zjistit, jakého nového světového rekordu lze dosáhnout živě na akci.

Od 6. do 8. ledna bude GIGABYTE vystavovat svá nejnovější hardwarová řešení v sálu Neopolitan Ballroom hotelu Caesars Palace včetně deseti zakázkových demo systémů sestaveným speciálně pro CES výrobci, jako je Cyberpower, iBuypower, Origin PC, Maingear, XOTIC PC, Falcon NW a Digital Storm. Bude k vidění i několik titulů skříní (case modů) od renomovaných modderů Richarda Surroza, Boba Stewarta a Larryho Andersena.

Nová základní deska GIGABYTE X99-SOC Champion pro pokořování světových rekordů
Díky nejnovějšímu čipsetu Intel® X99, podpoře procesorů Intel Core™ i7 Extreme Edition (socket LGA 2011-v3) a nejnovějších pamětí DDR4 je Champion X99-SOC postavena tak, aby dosáhla extrémů. Jednou z mnoha jedinečných funkcí, které činí tuto desku skutečným šampionem, je návrh DIMM slotů pro to nejextrémnější přetaktování pamětí.

Umístění DMM slotů blíže procesorovému socketu pro vylepšenou kvalitu signálu díky kratším cestám signálu umožňuje DDR4 pamětem komunikovat s procesorem rychleji. Díky tomu mohou přetaktovávači dosáhnout takových taktů pamětí DDR4 jako nikdy předtím.

Základní deska X99-SOC Champion nabízí pro datová úložiště maximální rychlost přenosu dat díky portu Turbo M.2 s přenosovou rychlostí M.2 disků 20 Gb/s a konektoru SATA Express s přenosovou rychlostí 10 Gb/s, která je zapotřebí pro rychlejší připojení špičkových SSD s technologií NAND flash. Navíc nabízí GIGABYTE X99-SOC Champion jedinečný návrh PCI Express, který využívá 100 % ze všech 40 procesorových PCIe linek pro skutečně nekompromisní maximální výkon 4-Way a 3-Way grafických konfigurací.

Pro více informací o základní desce GIGABYTE X99-SOC Champion navštivte prosím tuto stránku: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5280#ov

GIGABYTE BRIX a BRIX S s inovovanými procesory 5. generace Intel™ Core™

Minipočítače BRIX a BRIX S jsou nyní k dispozici s novými procesory 5. generace Intel® Core™. Kompaktní minipočítače BRIX, které jsou navrženy tak, aby se vešly do dlaně, nyní nabízí vyšší výpočetní výkon než kdy jindy díky novým 14nm procesorům s nejnovější integrovanou grafikou HD 5500 od společnosti Intel. Nový BRIX i BRIX S budou k dispozici v různých konfiguracích s procesory 5. generace Intel® Core™ od dvoujádrového Core i3-5010U, přes dvoujádrové Core i5-5200U až po výkonné dvoujádrové Core i7-5500U. Počítače BRIX a BRIX S jsou vybaveny řadou funkcí, které jim přinášejí velkou flexibilitu v ultrakompaktním formátu. Patří mezi ně duální videovýstup přes HDMI a Mini DisplayPort (včetně nativní podpory 4K displeje), bezdrátové připojení pomocí přiloženého Intel® dvoupásmového IEEE 802.11ac Wi-Fi/Bluetooth 4.0 modulu, VESA držák pro montáž na zeď nebo zadní stranu monitoru, stejně jako čtveřici USB 3.0 portů.

Počítače GIGABYTE BRIX a BRIX S nabízí vysokou flexibilitu pro širokou škálu různých aplikací od jednoduchého přístupového bodu k internetu po nenápadnou multimediální stanici. BRIX a BRIX S jsou vybaveny procesory s integrovanou grafikou Intel® HD 5500, která přináší oproti předchozí generaci o 20 % vyšší výkon. S grafikou Intel HD Graphics 5500 máte nyní k dispozici výkonu dostačující ke stříhání HD videa a hraní her při vysokém rozlišení obrazu a zcela plynulém chodu.

Verze GIGABYTE BRIX a BRIX S s Core™ i7 jsou vybavený technologií NFC, díky které jdou spárovat s jiným NFC zařízením. Až 8 profilů umožní uživatelům snadno nastavit libovolný počet příkazů, které mají být provedeny. Technologie NFC pracující v tandemu s vašimi mobilními zařízeními zajišťuje, zjednodušuje a urychluje každodenní úkoly, jako přihlašování k účtům nebo autorizace platby. BRIX a BRIX S plně využívají výhod této inovativní technologie pro zpřístupnění a vytváření neuvěřitelných životních zážitků.

Více informací o nových počítačích BRIX a BRIX S.

Štítky: GIGABYTE, Champion, BRIX