Přejít k hlavnímu obsahu

NodPlay střídají mastera za LogaNa

21. 4. 2015 | 20:54 Counter-Strike 2
Jeden ze stabilnějších českých týmů, NodPlay Romana "blade" Pilného, po půl roce ve stejné sestavě mění snipera Jakuba "master" Sichrovského za Jakuba "LogaN" Moravce.NodPlay si drželi stejnou sestavu už od jejich složení před takřka půl rokem, i přes standard měnění sestav českých a slovenských týmů po nepříznivých výsledcích. V té se objevila čtyřka ozkoušených jmen, Martin "tv1" Dráha, Roman "blade" Pilný, Jakub "master" Sichrovský a Denis "DANDY" Štrbák.
Výchozí obrázek

Jeden ze stabilnějších českých týmů, NodPlay Romana "blade" Pilného, po půl roce ve stejné sestavě mění snipera Jakuba "master" Sichrovského za Jakuba "LogaN" Moravce.

NodPlay si drželi stejnou sestavu už od jejich složení před takřka půl rokem, i přes standard měnění sestav českých a slovenských týmů po nepříznivých výsledcích. V té se objevila čtyřka ozkoušených jmen, Martin "tv1" Dráha, Roman "blade" Pilný, Jakub "master" Sichrovský a Denis "DANDY" Štrbák.

Čtyřka byla tehdy doplněná o vcelku nové jméno na scéně, Jiřího "cabas" Holého, a od té doby se NodPlay pravidelně účastnili téměř všech českých turnajů (One Night Stand, MoneyCupy), ze kterých si odnesli řádku top4 umístění a aktuální třetí příčku v MČR Klasifikaci s 86 body za Authority Gaming a eSubou.

Včera se tým rozhodl po celém půlroce změnit jediného hráče, a to snipera Sichrovského za další osvědčené jméno u nás, Jakuba "LogaN" Moravce, kterého jsme naposled mohli vidět obzvláště v sestavě myRevenge Tomáše "jAPKO" Chyby.

"Po 6 měsících, kdy jsme v týmu NodPlay začínali, jsme nuceni poprvé zasáhnout do soupisky. Myslím, že na poměry československé scény, kde týmy nejsou schopné vydržet v jedné sestavě 2 měsíce, je půl roku hezký číslo. Nyní už ale i my musíme sáhnout do soupisky a náš line-up opouští kvalitní hráč Jakub "Master" Sichrovský.

Tímto mu děkuji za vzájemnou spolupráci a chvíle strávené při hraní. Na jeho místo přichází neméně kvalitní hráč a hlavně kvalitní TL - Jakub "LogaN" Moravec. Doufám, že se nám bude neméně dařit jako předtím, a podle odehraných pracců v posledních dvou dnech proti týmum jako například SpaceSoldiers a myKPV.de můžu říci, že je vše na dobré cestě."

{#Česká Republika} Roman "blade" Pilný

Pětka NodPlay po změně Sichrovského vypadá následovně:

{#Česká Republika} Martin "tv1" Dráha
{#Česká Republika} Roman "blade" Pilný
{#Slovenská Republika} Denis "DANDY" Štrbák
{#Česká Republika} Jiří "cabas" Holý
{#Česká Republika} Jakub "LogaN" Moravec