Přejít k hlavnímu obsahu

Plzeň další zastávkou MČR Tour

3. 6. 2015 | 13:41 Všechny hry
Roadshow MČR Tour má za sebou dvojitou porci CraftConů, když byla součástí tohoto festivalu jak v Ostravě, tak i v Brně. Nyní opět míří na západ, konkrétně do Plzně na Turné LP MEGA, kde se návštěvníci budou moci zapojit do soutěže o sestavu za 25,000 Kč!
Výchozí obrázek

Roadshow MČR Tour má za sebou dvojitou porci CraftConů, když byla součástí tohoto festivalu jak v Ostravě, tak i v Brně. Nyní opět míří na západ, konkrétně do Plzně na Turné LP MEGA, kde se návštěvníci budou moci zapojit do soutěže o sestavu za 25,000 Kč!

Zatímco poslední měsíce PLAYzone s MČR Tour objíždělo Moravu, když svůj seriál postupně představilo v Ostravě a Brně v rámci festivalu CraftCon, nyní dojde řada na fanoušky a hráče z Plzně. V sobotu 6. června bude totiž toto pivovarnické město hostit Turné LP MEGA, u čehož MČR Tour rozhodně nesmí chybět!

Putovní festival Turné LP přiveze do kulturního domu Peklo opravdu nabušený program, během kterého je nachystána spousta soutěží o ceny, profesionální stánek, autogramiáda a samozřejmě celá hitparáda známých YouTuberů a Let's playerů české a slovenské scény, mezi nimiž nechybí taková jména jako Premi, Prooxy, Herdyn, Hemulka nebo Siki. Více o programu akce se dozvíte přímo na http://www.turnelp.cz/seznam-akci/detail/28, kde jsou i informace k zakoupení vstupenek.

A s čím se do Plzně chystá MČR Tour? PLAYzone aréna mistrů vyráží s plně vybavenou hernou, ve které najdete HAL3000 herní sestavy MČR Pro nejnovější generace, obohacené o špičkové 27“ LED monitory Philips a příslušenství Logitech. Exkluzivním prodejcem certifikovaného zboží značky MČR je CZC.cz a jeho přehled najdete na czc.cz/mcr.

V případě, že vás zajímá přímo, co si budete na našich strojích moci zahrát, určitě vás potěšíme. Nainstalované jsou nejnovější pecky od společností Comgad a Playman - Assassin's Creed: Unity, Far Cry 4, Alien Isolation, HD verzi Heroes of Might & Magic 3 nebo Total War Atilla. Když byste chtěli ještě více, chybět nebudou ani klasické tituly mistrovství CS:GO, League of Legends, StarCraft II a Hearthstone. A až si budete chtít od hraní odpočinout, zastavte se u tomboly právě od Comgadu a Playmana, do níž se zapojíte úplně zdarma a odnést si budete moci některou z pěkných her.

Blejskni se na MČR Tour a vyhraj sestavu za 25k!

Všechny návštěvníky akce pak upozorňujeme, aby neminuli (téměř nepřehlédnutelný) banner www.CZC.cz. Proč? Ve spolupráci s tímto prodejcem elektroniky jsme totiž spustili novou soutěž o počítač HAL3000 MČR v hodnotě 25 tisíc Kč! Stačí se blýsknout u banneru a fotku nahrát na vyhraj.czc.cz, kde už se o soutěži dozvíte vše potřebné.

Pro více informací o MČR Tour či MČR navštivte buď portál www.PLAYzone.cz nebo stránku mcr.playzone.cz. Spoustu novinek se dozvíte také na Facebook stránce PLAYzone.