Přejít k hlavnímu obsahu

Synthetic a Ixxii v únoru na ASSEMBLY Winter

20. 1. 2016 | 22:39 Hearthstone
Hráči týmu Majestic Lions Robertu 'Synthetic' Vávrovi se povedl výborný kousek, díky úspěchu v kvalifikaci postoupil na finskou offline akci s názvem ASSEMBLY Winter 2016.UPDATE: Ve středu večer byly zveřejněny také invite na akci, o které si hráči mohli sami napsat. Dobrou zprávou je, že na seznamu je i Filip 'Ixxii' Ovečka, na turnaji tak mezi 16 účastníky bude mít česko-slovenská scéna hned dva zástupce. Gratulujeme!
Výchozí obrázek

Hráči týmu Majestic Lions Robertu 'Synthetic' Vávrovi se povedl výborný kousek, díky úspěchu v kvalifikaci postoupil na finskou offline akci s názvem ASSEMBLY Winter 2016.

UPDATE: Ve středu večer byly zveřejněny také invite na akci, o které si hráči mohli sami napsat. Dobrou zprávou je, že na seznamu je i Filip 'Ixxii' Ovečka, na turnaji tak mezi 16 účastníky bude mít česko-slovenská scéna hned dva zástupce. Gratulujeme!


Kapitán Hearthstone sekce Synthetic dlouho čekal na pořádnou trefu, ta se nyní konečně povedla. V nedělní online kvalifikaci na Assembly Winter se dokázal probojovat mezi nejlepší čtyři hráče, což mu zajistilo účast na turnaji ve Finsku. Další z Čechů se kvalifikace účastnil Jakub 'JJPasak' Šperk, který skončil v RO16.

ASSEMBLY Winter 2016

Na finské akci se představí celkem šestnáct hráčů. Osmička bude pozvána, dalších osm doplní hráči ze dvou kvalifikací. Ve druhé kvalifikaci se představil daleko větší počet českých hráčů. Nejdále se dostala dvojice hráčů Inside Games Jakub 'Pardub' Pardubský a Martin 'FrozenDew' Mašek, kteří byli jednu hru od následování Synthetica, do Helsinek se však nepodívají.

ASSEMBLY Winter 2016 se koná o víkendu 5. až 7. února a Robert 'Synthetic' Vávra z Majestic Lions bude bojovat o prizemoney v celkové výši 3 tisíc Euro.

Štítky: Majestic Lions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.