Přejít k hlavnímu obsahu

Majestic Lions představují ženskou sekci

3. 4. 2016 | 22:39 League of Legends
Nějakou chvíli jsme neměli u nás na webu novinku o některé z aktivních ladies sekcí na domácí League of Legends scéně. Nyní si tedy povíme něco o pětici slečen, které dnešním dnem oficiálně přechází pod křídla týmu Majestic Lions.
Výchozí obrázek

Nějakou chvíli jsme neměli u nás na webu novinku o některé z aktivních ladies sekcí na domácí League of Legends scéně. Nyní si tedy povíme něco o pětici slečen, které dnešním dnem oficiálně přechází pod křídla týmu Majestic Lions.

Hráčky pod vedením Kláry 'Kayii' Misič společně dříve působily pod Cyber Gaming jako CG Mermaids. Odchod od této organizace byl na týmové fanstránce oznámen před necelými dvěma týdny. Zmíněn je v tomhle příspěvku také přestup pod křídla Majestic Lions, který byl dnes oficiálně potvrzen na oficiální Facebook stránce této české organizace.

Mimo Kayii působí v týmu další známá jména. To nejznámější se nachází v jungli, veteránka domácí LoL scény Barbora 'Bajju' Pavlůsková, která je na scéně už dlouhá léta, nyní se tedy vrací. Před měsícem byla na týmové stránce zmínka, že se právě za Bajju hledá náhrada a to z důvodu nedostatku času na hraní v zahraničí. Tenhle požár se však zdá být uhašen.

Majestic Lions LoL Ladies

Sestavu pak doplňuje na pozici midařky Simona 'Cale' Dovrtilová a supportka Mája 'Mei' Chudíčková, která tak v dresu Majestic Lions doplní svého přítele hrajícího v CS:GO sekci. Pátou do party je hráčka, která je veřejnost z celého pětice nejméně známá, ale o to více oplývá talentem. Jde o Lenku 'Eleanor' Holou, jenž v týmu okupuje pozici AD Carry.

Některé z hráček budete mít možnost spatřit v dresu se lvem na hrudi již za pouhé dva týdny na bratislavké akci Y-Games, kde se objeví jako podpora dalších sekcí Majestic Lions. Nám nezbývá než na závěr dívkám popřát hodně štěstí a co nejméně hádek a změn v sestavě.

Sestava týmu Majestic Lions LoL Ladies:

{#Česká Republika} Kláry 'Kayii' Misič - Top Laner
{#Česká Republika} Barbora 'Bajju' Pavlůsková - Jungler
{#Česká Republika} Simona 'Cale' Dovrtilová - Mid Laner
{#Česká Republika} Lenka 'Eleanor' Holá - AD Carry
{#Česká Republika} Mája 'Mei' Chudíčková - Support

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.