Přejít k hlavnímu obsahu

ESL One Cologne 2016 se stává Major turnajem

8. 4. 2016 | 22:24 Counter-Strike 2
Valve oznámilo další miliónový Major, kterým se oficiálně stává ESL One Cologne. Tento rok to bude už druhý Major.Turnaj bude trvat pět dní, přesněji od 5 do 10 července a odehraje se v osvědčené Lanxesské Aréně v Kolíně nad Rýnem. Prizepool bude $1.000.000 stejně jako na turnaji MLG Columbus. Právě minulý rok během turnaje ESL One Cologne padl rekord v počtu unikátních diváků, který činil 27 miliónů. Na finále se pak dívalo přes 1.3 miliónů lidí.
Výchozí obrázek

Valve oznámilo další miliónový Major, kterým se oficiálně stává ESL One Cologne. Tento rok to bude už druhý Major.

Turnaj bude trvat pět dní, přesněji od 5 do 10 července a odehraje se v osvědčené Lanxesské Aréně v Kolíně nad Rýnem. Prizepool bude $1.000.000 stejně jako na turnaji MLG Columbus. Právě minulý rok během turnaje ESL One Cologne padl rekord v počtu unikátních diváků, který činil 27 miliónů. Na finále se pak dívalo přes 1.3 miliónů lidí.

ESL One Cologne

ESL One Cologne se stává dalším Majorem (foto: HLTV)

Jistou účast má prvních osm týmů z MLG Columbus. Podrobnosti o offline kvalifikaci zatím nejsou známy. Tato akce bude zahrnovat týmy, které vypadly v základní skupině na MLG Columbus, plus další dva nejlepší týmy z každého ze čtyř Minorů, které se uskutční v příštích měsících. Připomeňme, že minulým vítězem Majoru se stal brazilský tým Luminosity, který vyhrál již zmiňovaný MLG Columbus. 

{#Francie} Evropský Minor - DreamHack Tour - 14. - 16. května, Francie, Tours
{#Ruská federace} CIS Minor - Starladder - Rusko, Moskva
{#Korejská republika} Asijský Minor - PGL - 5. - 6. května, Jížní Korea, Soul
{#Spojené státy americké} Americký Minor - bude upřesněn
Zdroj: HLTV.org
Štítky: ESL One Cologne