Přejít k hlavnímu obsahu

Virtus.pro představují Hearthstone sekci

11. 4. 2016 | 18:58 Hearthstone
Úspěchy Naimana a DrHippiho na nedávném zimním Mistrovství Evropy v Hearthstonu nenechaly ruský eSports tým Virtus.pro bez povšimnutí.Organizace Virtus.pro, jenž je v progamingu známá především díky své CS:GO sekcí, se rozhodla rozšířit své pole působnosti a zabojovat i na Hearthstone scéně.
Výchozí obrázek

Úspěchy Naimana a DrHippiho na nedávném zimním Mistrovství Evropy v Hearthstonu nenechaly ruský eSports tým Virtus.pro bez povšimnutí.

Organizace Virtus.pro, jenž je v progamingu známá především díky své CS:GO sekcí, se rozhodla rozšířit své pole působnosti a zabojovat i na Hearthstone scéně.

Virtus Pro

Ruští majitelé se dlouho nerozhlíželi a do svých řad zaměstnali dva nejúspěšnější hráče na dosud největším turnaji této sezóny. Konkrétně se jedná o vítěze EU Winter Championship Ole "Naiman" Batyrbekova z Kazachstánu, pro kterého je tento přestup takřka z říše snů. V roce 2015 totiž tento hráč dostal roční ban za win-trading, nyní je však zpátky ve velké formě.

Druhým členem týmu Virtus.pro se stal finalista EU WCH a taktéž přemožitel Pokrovače, Artem "DrHippi" Kravets z Ukrajiny. Celá situace vyšla na povrch poté, co oba zmiňovaní hráči na svých Twitterech oznámili, že přešli pod křídla Virtus.pro. Přejeme jim tedy hodně štěstí.

Zdroj: GosuGamers
Štítky: Virtus.pro