Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers přetahují sekci Majestic Lions

11. 4. 2016 | 19:16 League of Legends
Kolotoče pokračují, česká scéna je stále v pohybu. Nedávno jsme vás informovali o nové sekci u Fraternitas, nyní představují novou pětici také u Dark Tigers.Nebudeme chodit kolem horké kaše, z nadpisu sami zřejmě poznáte, o jaký přestup se jedná. Před nedávnem Dark Tigers po táhlých změnách vyhodili svoji sekci, což jim zapříčinilo také jeden zkontumovaný zápas v PLAYzone LoL lize, odkud tato organizace nakonec i odstoupila. Nový tým se tak bude soustředit zejména na další soutěže.
Výchozí obrázek

Kolotoče pokračují, česká scéna je stále v pohybu. Nedávno jsme vás informovali o nové sekci u Fraternitas, nyní představují novou pětici také u Dark Tigers.

Nebudeme chodit kolem horké kaše, z nadpisu sami zřejmě poznáte, o jaký přestup se jedná. Před nedávnem Dark Tigers po táhlých změnách vyhodili svoji sekci, což jim zapříčinilo také jeden zkontumovaný zápas v PLAYzone LoL lize, odkud tato organizace nakonec i odstoupila. Nový tým se tak bude soustředit zejména na další soutěže.

Dark Tigers

Některá jména z nové DTG.LoL sekce pod vlajkou této orgnizace již dříve působila, konkrétně jde o hráče na pozicích Top a AD Carry, tedy EnXer a Pivas. Z Majestic Lions společně s nimi přestoupil také jungler Rošťák a midař Abitak. Na pozici supporta pak přichází MjrDee, jehož jsme taktéž mohli vidět v některých zápasech PLAYzone ligy jako hosta.

Situace v PLAYzone Lize, jenž se řítí do finiše, tak bude hned méně zamotaná. Dark Tigers sice drží čtvrtou pozici, ale po jejich odstoupení je předeženou Fraternitas. Těm při tomhle přestupu odpadl také velký soupeř Majestic Lions, protože právě jejich sekce na tom byla bodově stejně a aktivně pozici ohrožovala FTS. Bonusem pro diváky PLAYzone ligy může být fakt, že ligu za majestátné lvi zřejmě dohrají slečny z Majestic Lions Ladies. Těšme se na to!

Aktuální sestava Dark Tigers:

{#Česká Republika} Jakub 'EnXer' Šedý - Top Laner
{#Česká Republika} Jiří 'Rostak' Hrbáč - Jungler
{#Slovenská Republika} Marek 'Abitak' Kochanský - Mid Laner
{#Česká Republika} Marek 'Pivas' Judas - AD Carry
{#Česká Republika} Ondřej 'MjrDee' Hrneček - Support

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.