Přejít k hlavnímu obsahu

Majestic Lions se ocitají ve čtyřech

20. 4. 2016 | 11:51 Counter-Strike 2
Jeden z nejznámějších týmů u nás pod vedením Petera 'uno' Lipowského se ocitá ve čtyřech hráčích, tým opouští odstřelovač Jiří 'Kozlik' Kozel.
Výchozí obrázek

Jeden z nejznámějších týmů u nás pod vedením Petera 'uno' Lipowského se ocitá ve čtyřech hráčích, tým opouští odstřelovač Jiří 'Kozlik' Kozel.

Majestic Lions měli o víkendu bojovat o obhajobu titulu na slovenské lan akci Y-GAMES Summer Challenge 2016, kapitán Uno však pár dní před akcí ochořel a zrušil svoji účast, na což zareagoval také Giotive a BLUEE. Výsledek byl takový, že na akci v mixu odcestoval pouze vergiL s Kozlikem, tedy dvě nejnovější akvizice v týmu. Co se šak událo po Y-GAMES, to čekal málo kdo, Majestic Lions se ocitají pouze ve čtyřech hráčích.

Majestic Lions CSGO

V mixu na Y-GAMES se Majestic Lions představili se třemi neznámými hráči, ambice tak nebyly takřka žádné. I tak ale překvapivě Majestic Lions skončili již ve skupině a následně i v prvním kole doprovodného turnaje, kdy se navíc výkonostně vůbec nevedlo právě Kozlikovi.

Hned den po akci se sám hráč vyjádřil, že děkuje organizaci za všechno, ale očividně jim není dostatečně dobrý. Zdálo by se to divné, nicméně nebojte se, výkon na lance v mixu není tím důvodem, proč Kozlik v týmu končí. U příspěvku na Kozlikově fanpage vznikla bouřlivá konverzace, nicméně vyšlo najevo, že po stěhování nemá Kozlik kvůli nové práci tolik času na hraní, kvůli čemuž je tohle i jeho konec v Majestic Lions. Kdo podle vás bude novou posilou týmu, jenž má velké ambice a má blízko také k postupu na LAN finále PLAYzone CSGO ligy?

Nynější sestava Majestic Lions:

{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Slovenská Republika} Martin 'giotive' Brumerčík
{#Česká Republika} Jan 'BLUEE' Škaloud
{#Slovenská Republika} Lukáš 'vergiL' Majerik

Štítky: Majestic Lions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.