Přejít k hlavnímu obsahu

Uno ohlásil svůj konec v Majestic Lions!

8. 12. 2016 | 20:50 Counter-Strike 2
Známý slovenský tým Majestic Lions je v rozpadu, jak prohlásil dnes kapitán týmu uno.Peter 'uno' Lipowski dělal jako kapitán týmu maximum. Po nepovedeném MČR 2015 prošel jeho tým celou řadou změn a když to vždy vypadalo, že to bude šlapat, zase to celé zkrachovalo. V průběhu roku tým často nebyl ani v plné pětici a často hrál s hosty a tak podobně, stejně jako po odchodu reprezentanta BLUEE v červnu do eSuby.
Výchozí obrázek

Známý slovenský tým Majestic Lions je v rozpadu, jak prohlásil dnes kapitán týmu uno.

Peter 'uno' Lipowski dělal jako kapitán týmu maximum. Po nepovedeném MČR 2015 prošel jeho tým celou řadou změn a když to vždy vypadalo, že to bude šlapat, zase to celé zkrachovalo. V průběhu roku tým často nebyl ani v plné pětici a často hrál s hosty a tak podobně, stejně jako po odchodu reprezentanta BLUEE v červnu do eSuby.

Nejnovějšími akvizicemi pro Majestic Lions byla dvojice mladých pušek MAXX a Rufus2k. Zatímco první jmenovaný s týmem zažil další nepovedené Mistrovství, Rufus po pár dnech působení utekl do Teamu Universe, se kterým na MČR překvapivě získal stříbrnou medaili.

Poslední medaili Majestic Lions získali na LAN finále I. PLAYzone CS:GO ligy (Foto: Radek Vebr - PLAYzone)

Na papíře vypadá sestava M.Lions slušně, ale kvůli nedostatečnému tréninku a častým změnám výkony nepřicházely. V aktuální sezóně ROG Masters jsou lvi před závěrečnými dvěma dvojzápasy na předposledním místě a dle bodového zisku to nevypadá ani na postup do play-off o finále ve Svitavách. Závěrečné čtyři zápasy jsou pro ně tak dost možná posledními.

Dnes totiž sám kapitán uno oficiálně oznámil, že duely proti Fraternitas a NecroRaisers budou pro něj u Majestátných Lvů poslední. Právě on držel celý tým dlouhou dobu pohromadě a s jeho koncem se dá očekávat konec celého týmu. Zkušený vergiL, prvotřídní odstřelovač NIO nebo talentovaný MAXX tak budou rázem k mání ostatním týmů.

Na spekulace máme ještě spoustu času. Nová MČR sezóna odstartuje v lednu a dá se očekávat, že po prosincových ROG Finals 11 se začnou na scéně dít velké věci. Po Mistrovství ČR 2016 neproběhly žádné větší změny, což celou teorii jen potvrzuje. U některých hráčů se šušká o konci aktivní kariéry, ten se však u trojnásobného mistra ČR una nepředpokládá, ačkoliv jde o jednoho z nejzkušenějších hráčů na scéně, jenž se navíc před pár týdny zasnoubil.

Kompletní sestava Majestic Lions v ROG Masters #5:

{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Slovenská Republika} Lukáš 'vergiL' Majerik
{#Slovenská Republika} Dominik 'NIO' Maxián
{#Česká Republika} Karel 'fREDI' Královec
{#Slovenská Republika} Martin 'MAXX' Smolár
{#Slovenská Republika} Tomáš 'xrayL' Ostrožlík
{#Slovenská Republika} Peter 'pemi' Mikuš

Štítky: Majestic Lions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.