Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední dva hráči opouštějí Majestic Lions

11. 12. 2016 | 23:09 Counter-Strike 2
CS:GO sekce Petera 'uno' Lipowského patřila dlouhé měsíce k největším zbraním Majestic Lions, dnes je této sestavě bohužel oficiálně konec.
Výchozí obrázek

CS:GO sekce Petera 'uno' Lipowského patřila dlouhé měsíce k největším zbraním Majestic Lions, dnes je této sestavě bohužel oficiálně konec.

Letošní rok se tomuto týmu moc nepovedl. Pravda, i loni přišlo například vyhoření na MČR, ale úspěch na Y-GAMES klukům nikdo neodpáře. Letos však tým pod vedením una zažíval jednu změnu za druhou a poslední měsíce v podstatě neměl stálou základní pětku. Vše vyvrcholilo sedmým místem na MČR, kde tým byl dvě kola od vyřazení budoucího šampiona, a stejné umístění patří Majestic Lions také v ROG Masters #5. Více už si tento tým spolu nezahraje.

Svou poslední medaili Majestic Lions získali v I. PLAYzone CS:GO lize (Foto: Radek Vebr - PLAYzone)

O situaci jsme informovali před pár dny, nyní už to máme černé na bílém - CS:GO tým majestátných lvů končí. Peter 'uno' Lipowski dělal jako kapitán maximum, avšak po dlouhých letech na scéně už nemá dostatek energie na opětovné skládání nového týmu. Dočasnou pauzu s hraním si dává také Lukáš 'vergiL' Majerik a dnes oznámila konec také nejnovější akvizice M.Lions Martin 'MAXX' Smolár společně s Dominikem 'NIO' Maxiánem. Pátý hráč není doplněn proto, že v průběhu zmíněného ROG Masters #5 se na tomto postu točilo vícero hráčů, hostů.

Smolár se na své fanpage mimo jiné vyslovil, že po odchodu kapitána měl touhu složit novou sestavu pod vlajkou Majestic Lions společně s Maxiánem. Ani to se však neděje.

"Keďže situácia v tíme bola dlhodobo dosť zlá, nakoľko sme si nedokázali zohnať 5. hráča a dá sa povedať, že sme hrali iba s hosťami, odišiel náš kapitán uno a vergiL si dal pauzu. Týmto dňom oznamujem, že ja a môj už teraz bývalý spoluhráč NIO odchádzame z tímu Majestic Lions. Týmto by som chcel našej organizácií veľmi poďakovať za prejavenú dôveru a podporovanie v akejkoľvek situácií. Týmto krokom som momentálne bez teamu a čo bude so mnou, to sa dozviete snáď hádam v blízkej dobe, tak mi prajte veľa šťastia. Niečo začína, niečo končí!"

Kolotoč přestupů po ROG Finals 11 bude zběsilý a vše se jistě roztočí ještě v období vánočních svátků. Nyní tu máme rozpad Majestic Lions, co bude příště?

Kompletní sestava Majestic Lions v ROG Masters #5:

{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Slovenská Republika} Lukáš 'vergiL' Majerik
{#Slovenská Republika} Dominik 'NIO' Maxián
{#Česká Republika} Karel 'fREDI' Královec
{#Slovenská Republika} Martin 'MAXX' Smolár
{#Slovenská Republika} Tomáš 'xrayL' Ostrožlík
{#Slovenská Republika} Peter 'pemi' Mikuš

Štítky: Majestic Lions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.