Přejít k hlavnímu obsahu

Bratři Koširerové míří k Majestic Lions

9. 1. 2017 | 16:51 Counter-Strike 2
Majestic Lions bylo v posledních dvou letech velkým hráčem na CS:GO scéně, pro letošní ročník bylo však potřeba sestavit novou sekci a to se povedlo také díky vlastnímu turnaji.
Výchozí obrázek

Majestic Lions bylo v posledních dvou letech velkým hráčem na CS:GO scéně, pro letošní ročník bylo však potřeba sestavit novou sekci a to se povedlo také díky vlastnímu turnaji.

Vedení lví organizace se uchýlilo k zajímavému kroku, kdy o místo pod svými křídly vyhlásilo turnaj. Celé klání provázely různé potíže, které byly způsobeny nečekaným počtem zúčastněných týmů, ale i tak po dvoudenním boji nakonec Majestic Lions poznali vítěze. Tím se stal tým s názvem EXEBOT v čele se známou bratrskou dvojící Tomáš a Erik Koširerovi.

Bratři Koširerové si spolu zahráli například za NecroRaisers ve finále ASUS Finals 7

Tomáše 'teCkoO' Koširera a Erika 'ecko' Koširera doplňují v týmu jejích lonští spoluhráči. Starší z bratrů Erik se na loňském MČR představil s týmem Eclot Gaming, odkud přichází Vojtech 'vojtiiis' Krázel společně s Peterem 'naturalG' Turčanem, který jim na MČR také hostoval. Pátým do party je mladý talent Patrik 'spexo' Hampl, jenž poslední týdny s teCkem hrává a po jeho boku získal také bronz z prosincových Alza Battlegrounds.

Nová sestava vypadá na papíře velice kvalitně, ale její výkony budou záviset na mnoha důležitých faktorech. Zatímco individuální schopnosti jednotlivým hráčům nechybí, týmová chemie a stabilita sestavy bude klíčová. V minulosti spolu bratři Koširerové několikrát působili, ale po opakovaných nesporech jim společné působení nevydrželo. Jak tomu bude tentokrát?

Nová CS:GO sekce týmu Majestic Lions:

{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Tomáš 'teCkoO' Koširer
{#Slovenská Republika} Patrik 'spexo' Hampl
{#Slovenská Republika} Peter 'naturalG' Turčan
{#Slovenská Republika} Vojtech 'vojtiiis' Krázel

Štítky: Majestic Lions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.