Přejít k hlavnímu obsahu

Majestic Lions se ocitají ve čtyřech

23. 2. 2017 | 13:37 Counter-Strike 2
Nejnovější sestava týmu Majestic Lions je po neúspěchu na UniConu donucena k jedné změně.
Výchozí obrázek

Nejnovější sestava týmu Majestic Lions je po neúspěchu na UniConu donucena k jedné změně.

Úvod sezóny pro Majestic Lions není vůbec příjemný. V prvním online turnaji letošní sezóny sice tým v čele s bratrskou dvojicí teCkoO, ecko urval 2. místo na MSI MČR One Night Standu, tento týden však v neúplné sestavě přišel výpadek již ve třetím kole a v rámci ROG COOL ligy byl ve čtvrtfinále těsně nad jejich síly i tým Zero Damage. Majestic Lions se stihli už i představit na offline turnaji, na UniConu však pohořeli a překvapivě skončili až na 13. - 16. místě.

Výsledkové trable nejsou tím jediným, čím se Majestátní Lvi musejí zabývat. Mimo působení na lokální scéně se ML účastní také ESEA soutěže, kde se jim oproti těm domácím daří, do svého posledního zápasu proti Tricked Academy však hráli s hostem namísto Vojtecha 'vojtiiis' Krázela. Včera večer teCkoO na svém Facebooku prozrail, že slovenský střelec se již v sestavě neobjeví, jelikož vojtiiis plánuje více volného času věnovat osobním věcem namísto hraní.

Kdo jej šak v kádru nahradí? Ve zmíněném zápase, který dopadl vítězně 16:8, týmu hostoval hráč eEriness Tomáš 'tMs1k' Zelenka, u něj se však nepředpokládá přestup. Jednou z možností je také Christian 'chicoo' Dubrovay, medailista z UniConu v barvách Panoramixu, který se v několika soutěžích na soupisice Majestic Lions objevil. Tohle je však pouhá spekulace a my věříme, že si slovenská čtveřice novou posilu vybere opravdu pečlivě.

Aktuální sestava Majestic Lions:

{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Tomáš 'teCkoO' Koširer
{#Slovenská Republika} Patrik 'spexo' Hampl
{#Slovenská Republika} Peter 'naturalG' Turčan

Štítky: Majestic Lions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.