Přejít k hlavnímu obsahu

Majestic Lions s akademií a bulharskými hráči

22. 5. 2017 | 14:59 Counter-Strike 2
Česká organizace Majestic Lions ve svých řadách měla dříve více než jednu CS:GO sekcí a tyto časy nastávají i nyní. V průběhu víkendu lvi posílili o jeden nezvyklý academy tým.
Výchozí obrázek

Česká organizace Majestic Lions ve svých řadách měla dříve více než jednu CS:GO sekcí a tyto časy nastávají i nyní. V průběhu víkendu lvi posílili o jeden nezvyklý academy tým.

Název Majestic Lions Academy bohužel neuvidíme v bojích o MČR body a postup na samotné listopadové finále, část týmu totiž tvoří hráči z Bulharska. Samotným kapitánem je Aleksandar 'CLEANER' Tomov, který se v minulosti dle záznamů Esports Earnings představil například v amatérské CEVO lize. Jeho pobočníkem bude druhý balkánec Stoyan 'Stoyan' Cholakov.

Možná se divíte, že o této sekci informujeme, nicméně důvod je prostý, bulharské duo se dalo dohromady s česko-slovenskou trojicí. Nejznámějším hráčem sestavy je bývalý člen NineLives Tomáš 'SySTeM' Zemko. Čtvrtým článkem Majestic Lions Academy je notoricky známý Marian 'Oasiss' Ferencz, sestavu pak uzavírá Matěj 'Matík' Bára. Bude zajímavé sledovat, jestli česko-slovensko-bulharský tým vydrží pohromadě a kde se bude snažit prorazit.

Nynější sestava Majestic Lions Academy:

{#Bulharsko} Aleksandar 'CLEANER' Tomov
{#Bulharsko} Stoyan 'Stoyan' Cholakov
{#Slovenská Republika} Tomáš 'SySTeM' Zemko
{#Slovenská Republika} Marian 'Oasiss' Ferencz
{#Česká Republika} Matěj 'Matík' Bára

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.