Přejít k hlavnímu obsahu

Majestic Lions posiluje Syselobecný

6. 6. 2017 | 02:58 Hearthstone
Po delší době se ozývá Hearthstone sekce Majestic Lions s jednou ze svých posil.Až do dnešního dne byla karetní divize Majestic Lions o pěti hráčích, z nichž pravidelně bývá slyšet pouze o dvou. Po přestupu JJPasáka na Gwent do zahraničních týmu Fade2Karma zaznámenává nejlepší výsledky tohoto týmu Synthetic a RastaFish, druhý jmenovaný se dokonce v jarním MČR cyklu umístil na 6. místě a představil se i na HCT Spring Playoffs.
Výchozí obrázek

Po delší době se ozývá Hearthstone sekce Majestic Lions s jednou ze svých posil.

Až do dnešního dne byla karetní divize Majestic Lions o pěti hráčích, z nichž pravidelně bývá slyšet pouze o dvou. Po přestupu JJPasáka na Gwent do zahraničních týmu Fade2Karma zaznámenává nejlepší výsledky tohoto týmu Synthetic a RastaFish, druhý jmenovaný se dokonce v jarním MČR cyklu umístil na 6. místě a představil se i na HCT Spring Playoffs.

Zbylé hráče můžeme vídávat spíše na kultovních offline akcích, jako bylo naposledy Y-Games. Nyní mezi sebe tato parta s mistrem ČR 2015 Namcorem přijímá novou posilu v podobě bývalého hráče Inaequalis nebo Divinity Dušana 'Syselobecný' Šitnera. Český streamer a nový člen lví smečky se netají touhou postoupit na letošní Mistrovství ČR či na HCT Summer Playoffs, svoji snahu již v květnu přetavil v TOP50 umístění na evropském legendárním ranku.

Nynější sestava Majestic Lions:

{#Česká Republika} Robert 'Synthetic' Vávra
{#Česká Republika} Michal 'RastaFish' Rybička
{#Česká Republika} Petr 'Senba' Kos
{#Česká Republika} Jakub 'Namcor' Veber
{#Slovenská Republika} Nina 'VixenSnow' Lučná
{#Česká Republika} Dušan 'Syselobecný' Šitner

Štítky: Majestic Lions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.