Přejít k hlavnímu obsahu

ESWC: Pavelfi se opět představí ve Francii

1. 7. 2017 | 11:33 Clash Royale
Tento víkend proběhne ve francouzském Bordeaux další ročník Electronic Sports World Cup, kde se v Clash Royale turnaji bude bojovat o pět tisíc euro.Pavel "Pavelfi" Fidrmuc z týmu eSuba.Samsung proslul nejen vytvořením populární stránky deckshop.pro, ale již minulý rok se díky pozvánce na ESWC představil i na zahraničním turnaji. Na ESWC se dokázal probojovat do TOP16, jeho velkým úspěchem je také 3. místo z MČR 2016. 
Výchozí obrázek

Tento víkend proběhne ve francouzském Bordeaux další ročník Electronic Sports World Cup, kde se v Clash Royale turnaji bude bojovat o pět tisíc euro.

Pavel "Pavelfi" Fidrmuc z týmu eSuba.Samsung proslul nejen vytvořením populární stránky deckshop.pro, ale již minulý rok se díky pozvánce na ESWC představil i na zahraničním turnaji. Na ESWC se dokázal probojovat do TOP16, jeho velkým úspěchem je také 3. místo z MČR 2016. 

Tentokrát se Pavelfi musel probojovat skrze kvalifikační turnaje, kde se mimo něj představil v dobrém světle také Jess z eEriness. Ve třetí kvalifikaci se oba dostali až do osmifinále, kde bezproblémově Pavelfi vyhrál a postoupil přímo na hlavní turnaj ve Francii. Jess bohužel prohrál proti německému hráči JOJO-SWIFFER a odchází z kvalifikace s prázdnou.

Pavelfiho první utkání bude proti Sokingovi ze Španělska. V druhém zápase o hodinu později se utká proti francouzskému Macdoyovi. Třetím vyzyvatelem bude Thaggy. Třešnička na dortu bude v 15:00, kde půjde o vše proti Coltonw83. Budeme doufat, že se český hráč dostane i na stream!

Štítky: eSuba, eswc