Přejít k hlavnímu obsahu

garzeN prvním novým článkem Majestic Lions

12. 7. 2017 | 09:44 Counter-Strike 2
Oblíbená sága na pokračování jménem Majestic Lions nám včera přinesla další pokračování.Nedávno jsme mohli slyšet o rozpadu akademie tohoto týmu, složené z tuzemských a bulharských hráčů. Mluvilo se sice také o konci hlavní CS:GO sekce Majestic Lions a to zejména po odchodu tří hráčů, kýžený rozpad se však neděje. Kapitán Erik 'ecko' Koširer spolu s druhým pozůstalým Peterem 'NaturalG' Turčanem si s novou sestavou dávají pouze na čas.
Výchozí obrázek

Oblíbená sága na pokračování jménem Majestic Lions nám včera přinesla další pokračování.

Nedávno jsme mohli slyšet o rozpadu akademie tohoto týmu, složené z tuzemských a bulharských hráčů. Mluvilo se sice také o konci hlavní CS:GO sekce Majestic Lions a to zejména po odchodu tří hráčů, kýžený rozpad se však neděje. Kapitán Erik 'ecko' Koširer spolu s druhým pozůstalým Peterem 'NaturalG' Turčanem si s novou sestavou dávají pouze na čas.

V letních měsících si často týmy dávají herní pauzu a Majestic Lions jsou také jedni z těch, kteří při slunečných dnech nikam nepospíchají. I tak jsme se včera dočkali odhalení první posily, novým členem lví smečky se stává bývalý hráč eEriness nebo Teamu Universe Dávid 'garzeN' Hrušovský. Další hráči by měli být ve fázi testování, tudíž než se přesune sezóna do své nejdůležitější fáze, můžeme si být jisti, že nová pětka Majestic Lions bude připravena do boje.

Aktuální složení Majestic Lions:

{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Peter 'NaturalG' Turčan
{#Slovenská Republika} Dávid 'garzeN' Hrušovský

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.