Přejít k hlavnímu obsahu

Skinhub: eXtatus prohrávají 0-2

10. 8. 2017 | 13:11 Counter-Strike 2
A je tu Skinhub CS:GO Championship na kterém nesmí chybět ani česko-slovenské zastoupení! Alza.eXtatus má opět šanci zazářit v Evropě proti předním herním týmům.UPDATE:- Imperial bohužel přejeli česko-slovenský tým jednoznačně na dvou mapách 16:8 a 16:6. Na své konto si tak připsali "jen" 500 dolarů.
Výchozí obrázek

A je tu Skinhub CS:GO Championship na kterém nesmí chybět ani česko-slovenské zastoupení! Alza.eXtatus má opět šanci zazářit v Evropě proti předním herním týmům.

UPDATE:

- Imperial bohužel přejeli česko-slovenský tým jednoznačně na dvou mapách 16:8 a 16:6. Na své konto si tak připsali "jen" 500 dolarů.

- Po jediné prohře s iGame.com, výhře nad Pentou a Gatekeepers se eXtatus podařilo postoupit z druhého místa skupiny, což znamená semifinále. Ve skupině B byli nejúspěšnější Imperial společně s Tricked, s prvním jmenovaným se náš zástupce oslaben o queztone utká ve čtvrtek od 15:00. Jako stand-in proti Imperial zaskočí HenkkyG z eSuby.

Skinhub CS:GO Championship - play-off
SemifináleFináleVítěz
bo3bo3 
 
{#Finsko} iGame.com1   
  {#Dánsko} Tricked-- 
{#Dánsko} Tricked2   
    {#World}TBA
{#Bulharsko} Imperial2  Vítěz
  {#Bulharsko} Imperial-- 
{#Slovenská Republika} Alza.eXtatus0   
 


Osm týmu rozdělených do dvou skupin si zahraje o celkový prizepool deset tisíc dolarů. Turnaj bude probíhat formátem BO1, ale od semifinále můžeme vidět až tři mapy v zápase. První zápas turnaje začíná 23. července. Finálové utkání vyvrcholí 15. srpna. Tým, který obsadí první místo získá šest tisíc dolarů. První zápas našich zástupců začne dneska ve 20:00 proti týmu Gatekeepers.

Alza.eXtatus si už proti švédské pětici zahrála na Adria Masters, kde prohráli 2:0 na mapách Mirage a Cobblestone. Ve skupině narazí ale například i na finskou organizaci iGame.com, které česko-slovenský tým porazil v HellCase Cupu 2:1 a dočkáme se i odvety za ROG Extreme Gaming, evropský výběr PENTA eSports se již vrátil z Krakowa a začíná svou dlouhou cestu za navrácením mezi šestnácku nejlepších.

A aby toho nebylo málo ve skupině B uvidíme polskou pýchu PRIDE, bulharské Imperial a duo dánských týmů - Undefined a Tricked. Turnaj tak nabídne spoustu zajímavých zápasů z kategorie Tier 2-3.

Základní skupiny:

Skupina ASkupina B

{#Slovenská Republika} Alza.eXtatus
{#Švédsko} Gatekeepers
{#Finsko} iGame.com
{#Německo} PENTA

{#Bulharsko} Imperial
{#Polsko} PRIDE
{#Dánsko} Undefined
{#Dánsko} Tricked

Rozdělení prizemoney:

  • 1. místo - $6,000
  • 2. místo - $3,000
  • 3-4. místo - $500

Štítky: Alza.eXtatus, Skinhub