Přejít k hlavnímu obsahu

ROG COOL liga: První kvalifikace dnes od 18:00

31. 7. 2017 | 16:41 Counter-Strike 2
Největší domácí liga startuje svoji další sezónu. Nenech si ujít start ve hře CS:GO a zapoj se již do prvního kvalifikačního turnaje!Poslední červencový den je opravdu horký, ideální stav na zavření se doma a celovečerního hraní! Liga od Primy COOL ve spolupráci s ASUS Republic of Gamers, KFC, AXE a PvPro.com startuje první kvalifikací, kde se kromě postupu do hlavní fáze soutěže hraje o odměnu 5 000 Kč!
Výchozí obrázek

Největší domácí liga startuje svoji další sezónu. Nenech si ujít start ve hře CS:GO a zapoj se již do prvního kvalifikačního turnaje!

Poslední červencový den je opravdu horký, ideální stav na zavření se doma a celovečerního hraní! Liga od Primy COOL ve spolupráci s ASUS Republic of Gamers, KFC, AXE a PvPro.com startuje první kvalifikací, kde se kromě postupu do hlavní fáze soutěže hraje o odměnu 5 000 Kč!

Kvalifikace o 128 slotech pro české a slovenské týmy započne pondělní fází "Free For All", kde si oblíbené komentátorské duo shadye a Lelek vybere ty nejlepší zápasy na cestě do TOP8. Ta proběhne o den později a v boji o ligový slot spolu s odměnou se do spotlightu dostane každý!

Nenech si ujít 1. kvalifikaci do ROG COOL ligy! Více info najdeš po kliknutí na banner.

Štítky: ROG COOL Liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.