Přejít k hlavnímu obsahu

Majestic Lions ve čtyřech, přichází pemi

1. 8. 2017 | 13:56 Counter-Strike 2
Po nedávném odhalení příchodu třetího hráče do CS:GO sestavy se Majestic Lions konečně odhodlali k představení čtvrté tváře. Kdo bude tou pátou, závěrečnou?Takřka ve stádiu rozpadu se před nedávnem ocitl tým Erika 'ecko' Koširera pod křídly Majestic Lions, kdy mu boku zůstal pouze Peter 'NaturalG' Turčan. Třetím do party se v polovině července stal talentovaný střelec odcházející z Teamu Universe Dávid 'garzeN' Hrušovský.
Výchozí obrázek

Po nedávném odhalení příchodu třetího hráče do CS:GO sestavy se Majestic Lions konečně odhodlali k představení čtvrté tváře. Kdo bude tou pátou, závěrečnou?

Takřka ve stádiu rozpadu se před nedávnem ocitl tým Erika 'ecko' Koširera pod křídly Majestic Lions, kdy mu boku zůstal pouze Peter 'NaturalG' Turčan. Třetím do party se v polovině července stal talentovaný střelec odcházející z Teamu Universe Dávid 'garzeN' Hrušovský.

Již tak silný základ nyní doplňuje čtvrtý hráč, který se již s týmem představil v první části kvalifikace na ROG COOL ligu. Řeč je o Peteru 'pemi' Mikušovi, jehož jméno nemusí být veřejnosti tak dobře známé, o to více individuálních dovedností v sobě skrývá. Kdo se však stane pátým členem nových Majestic Lions? Bude to Patrik 'SPEXO' Hampl, který z bývalé eckovy pětice odešel a včera se ukázal ve výše zmíněné kvalifikaci, nebo někdo úplně jiný?

Aktuální složení Majestic Lions:

{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Peter 'NaturalG' Turčan
{#Slovenská Republika} Dávid 'garzeN' Hrušovský
{#Slovenská Republika} Peter 'pemi' Mikuš

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.