Přejít k hlavnímu obsahu

ROG COOL liga o 100K pokračuje dnes od 18!

7. 8. 2017 | 00:49 Counter-Strike 2
Jak lépe odstartovat nový týden než pořádným CS:GO turnajem? ROG COOL liga pokračuje!Druhé pokračování letně-podzimní sezóny soutěže od Primy COOL ve spolupráci s ASUS Republic of Gamers, KFC, AXE a PvPro.com započne stejně jako minulý týden v pondělí od 18:00. Registrace jsou již spuštěny a první desítky domácích týmů jsou připraveny následovat osud Eclot Gaming a Gunrunners.AOC, tedy dvou týmů, které do hlavní části postoupily minulý týden.
Výchozí obrázek

Jak lépe odstartovat nový týden než pořádným CS:GO turnajem? ROG COOL liga pokračuje!

Druhé pokračování letně-podzimní sezóny soutěže od Primy COOL ve spolupráci s ASUS Republic of Gamers, KFC, AXE a PvPro.com započne stejně jako minulý týden v pondělí od 18:00. Registrace jsou již spuštěny a první desítky domácích týmů jsou připraveny následovat osud Eclot Gaming a Gunrunners.AOC, tedy dvou týmů, které do hlavní části postoupily minulý týden.

Hlavní část soutěže s sebou nese možnost se utkat proti těm nejlepším u nás, tak neváhej a registruj se do "Free For All" části, odkud do úterní plně streamované fáze postoupí osmička vyvolených. Staň se právě ty se svými spoluhráči těmi, kdo jako druhý vybojuje bonusovou odměnu 5 000 Kč za vítězství v kvalifikačním turnaji! Více info najdeš po kliknutí na banner.

Štítky: ROG COOL Liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.