Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme komentátory počítačového MČR

9. 11. 2017 | 12:58 Všechny hry
Tu správnou atmosféru pravého mistrovství dodá MČR 2017 kromě samotných hráčů a fanouškům také náš tým komentátorů. Pojďme si těchto třináct tváří a hlasů představit.
Výchozí obrázek

Tu správnou atmosféru pravého mistrovství dodá MČR 2017 kromě samotných hráčů a fanouškům také náš tým komentátorů. Pojďme si těchto třináct tváří a hlasů představit.

V Counter-Strike: GO nepřijdete o ty nejznámější tváře. Za mikrofonem nebude v Brně chybět slovenská hvězda Ivan 'Dev1' Lazarov nebo Damien 'DeeThane' Dante. Tradiční součástí této party je i Ondřej 'Lelek' Kvarda a jsme rádi, že ji doplní i Milan 'Striker' Švejda, který se každoročně vrací právě včas na vrchol aktuální sezóny. Moderátorem analyst desku bude Zdeněk 'Rader' Princ, chytré poznatky bude od pátku do neděle pálit Roman 'blade' Pilný z týmu eEriness spolu s analytikem Přemkem 'huhy' Malinou. Pokud se ptáte, kde je Marek 'shadye' Hovanec, tak jeho hlasu si bohužel letos neužijete, na následující tři dny jej čeká v křesle observera.

Hlavní tváří League of Legends streamu, jehož program narozdíl od loňského roku poběží kompletně na hlavním kanále, bude bývalý hráč Fnatic nebo SK Gaming a mistr ČR z roku 2014 Pavel 'Mozilla' Klaban. Za mikrofonem se spolu s ním budou v trojici točit hlasy Michala 'Bronko' Šembery a Michala 'Micák' Vašiny. Moderátorem bude stejně jako u CS:GO turnaje Zdeněk 'Rader' Princ, na poznatky od analyst desku se můžete těšit v podání dvou trenérů Radka 'Zami' Ševce a Tomáše 'Bleach' Hospodky. Jako host se na streamu představí také oblíbenec publika Pavel 'Herdyn' Mikeš, jehož tým Play With Soul se bohužel na MČR neprobojoval.

Harmonogram MČR PC streamu:

  • Pátek 10. listopadu
    9:00 – 1. kolo skupiny CS:GO turnaje, Trust.Universe vs. Majestic Lions
    10:30 – 2. kolo skupiny CS:GO turnaje, zápas vítězů skupiny B (DTG/GRS vs. ESB/MRV)
    14:00 – 1. kolo skupiny LoL turnaje, Inside Games Tribunal vs. MARVO eSports
    15:30 – 2. kolo skupiny LoL turnaje, zápas vítězů skupiny B (EXT/ECT vs. ESB/TBR)

  • Sobota 11. listopadu
    9:30 – první semifinálový duel CS:GO turnaje
    13:00 – vybraný semifinálový duel v League of Legends
    16:30 – druhý semifinálový duel CS:GO turnaje

  • Neděle 12. listopadu
    9:30 – finálový zápas Mistrovství ČR v League of Legends
    13:30 – finálový zápas Mistrovství ČR v Counter-Strike: Global Offensive

Štítky: MČR 2017
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.