Přejít k hlavnímu obsahu

První změnu po MČR hlásí Majestic Lions

18. 11. 2017 | 17:50 Counter-Strike 2
První oficiální změna po vrcholu letošní sezóny je na světě a ve čtyřech se ocitá tým MARVO eSports, odkud míří jeden z hráčů do konkurenčních Majestic Lions.
Výchozí obrázek

První oficiální změna po vrcholu letošní sezóny je na světě a ve čtyřech se ocitá tým MARVO eSports, odkud míří jeden z hráčů do konkurenčních Majestic Lions.

Byla to jen otázka času, kdy se tento kolotoč spustí. Lví smečka v čele s Petrem 'wEAMO' Rauchem skončila při obhajobě stříbra již v semifinále proti eSubě, v letošním roce s tímto celkem už každý počítal a nechystalo se překvapení jako vloni. Něco však hře Majestic Lions chybělo a to dedikovaný sniper, který by dokázal rozhodovat kola a občas i unést zbytek týmu na svých bedrech. To by se nyní mělo změnit, kdy se s týmem loučí Vojtěch 'Valencio' Mydlář.

Valencio (úplně vpravo) nadále dres Majestic Lions oblékat nebude

Právě tento hráč byl od svého příchodu z Gunrunners nejméně výrazným a ačkoliv do týmu tehdy ještě pod křídly Dark Tigers zapadl dobře, nepatřil mezi hvězdy. Struktura týmu pod vedením kouče Jozefa 'd0di' Kisse se nyní mění, tým se bude nově moci spolehnout na nového hlavního snipera týmu, ještě na MČR to brali hráči napříč celou sestavou. Novou posilou Majestic Lions se stává statisticky nejlepší hráč MARVO eSports na uplynulém mistrovství Dominik 'Fraged' Herz.

Do konce roku zbývá předním domácím týmům ještě dohrát aktuální sezónu Hitpoint Masters a zatímco do dalšího kola nastoupí Majestic Lions již s novou posilou, MARVO eSports mají dosud na soupisce pouze svého kouče forjiho a musejí se tak rychle poohlížet, pokud pomýšlejí nad bojem o postup na svitavské finále. Přestup Frageda byl dnes oznámen ze strany Majestic Lions, naopak od MARVO se čeká na oficiální stanovisko ke změnám v CS:GO sestavě.

Nynější sestava Majestic Lions:

{#Slovenská Republika} Peter 'wEAMO' Rauch
{#Česká Republika} Max 'SHOCK' Kvapil
{#Slovenská Republika} Lukáš 'luko' Hrabčík
{#Česká Republika} Dominik 'desty' Černý
{#Česká Republika} Dominik 'Fraged' Herz
{#Slovenská Republika} 
Jozef 'd0di' Kiss - trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.