Přejít k hlavnímu obsahu

Team BRUTE se dnešním dnem stává česko-polským

5. 3. 2020 | 15:31 Counter-Strike 2
Team BRUTE se pro letošní sezónu netají velkými ambicemi. S jejich plněním jim od dnešního dne bude oficiálně pomáhat polská posila, která v základní sestavě nahrazuje MAXXe. Jde o 27letého in-game leadera teceka, jehož si hlavně nepleťte s teCkem.
Team BRUTE tecek
Team BRUTE tecek

Není to vůbec dávno, kdy se Team BRUTE stal jedním z profesionálních domácích CS:GO týmů, který se za krátkou dobu objevil několikrát i v televizi. Od dnešního dne už ale nebude platit česko-slovenská sestava, protože jediný slovenský hráč se se základní pěticí loučí. Řeč je o Martinu 'MAXX' Smolárovi, jenž v této organizaci strávil více než dva roky a patří mezi hlavní strůjce toho, co se za tu dobu podařilo vybudovat.

Jeho místo však nezabere český hráč, nýbrž Polák, a komunikace tak bude opět o něco zapeklitější. Novou tváří sestavy BRUTE se stává Karol 'tecek' Kapczyński, který s týmem spolupracoval už od začátku roku jako analytik a scout. V posledních týdnech se však několikrát objevil i na oficiálních zápasech a začaly se stále častěji objevovat spekulace, jestli jde jen o dočasný nebo jednorázový tah, či se chystá velká změna. MAXX se tedy dnes oficiálně s BRUTE loučí, zatímco zkušený 27letý tecek tímto přebírá jeho pozici in-game leadera.

PLAYzone Challenge 2020

Bývalý hráč x-kom, Izako Boars nebo ex-Codewise Unicorns se již brzy představí domácí scéně, Team BRUTE totiž v polovině března čeká uzavřená kvalifikace do Tipsport COOL ligy, která bude samozřejmě streamovaná. Jak ovšem zmiňujeme výše, tecek s týmem již nějakou chvíli působí, takže ačkoliv bude adaptace na komunikaci v jiném jazyce zřejmě chvíli trvat, tak po lidské stránce nebudou jeden pro druhého žádnou neznámou.

Fanoušci BRUTE i MAXXe samotného nesli oficiální oznámení o změně v týmu nelibě, nicméně jenom čas ukáže, jestli šlo pro profesionální celek o volbu správnou. Sám MAXX ve svém rozloučení vzpomíná na dobu strávenou v BRUTE jen v tom nejlepší, stejně jako je tento vyhazov tou nejlepší motivací být lepší, než kdy předtím.

Takto vypadá celá aktuální sestava BRUTE:

 Česká republika Lukáš 'capseN' Koláčný
 Česká republika Filip 'AJTT' Dolenský
 Česká republika Ondřej 'Crazyy' Švec
 Česká republika Zdeněk 'daxen' Dušek
 Polsko Karol 'tecek' Kapczyński

 Slovensko Jozef 'd0di' Kiss – trenér

Zdroj: @brute.gg
Štítky: Team Brute, tecek
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.