Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš jednoduše získat nějaká ta RPčka? Vodafone GIGA Kvíz je pro tebe skvělou šancí!

20. 8. 2021 | 13:50 League of Legends
Další Vodafone GIGA Kvíz je tady, tentokrát v League of Legends. Během kvalifikačních bojů Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách máte šanci procvičit svoje mozkové závity a vyhrát super ceny v podobě Riot Points do League of Legends. Nezapomeňte tak o víkendu dorazit na stream a zapojit se do soutěže o parádní ceny.
Vodafone GIGA Kvíz je tady!
Vodafone GIGA Kvíz je tady!
Zdroj: mcrpc.cz

Představujeme Vodafone GIGA Kvíz. Fanoušci CS:GO a PUBG tuhle parádičku mohou znát již z dřívějška, poprvé jej ale při příležitosti druhé zastávky Guseppe MČR Tour spouštíme také v rámci League of Legends. A o co tedy jde? Na našem oficiálním Twitch kanále se během celého víkendu budou v chatu zjevovat otázky. Jakmile se otázka objeví, můžete pomocí zprávy ve formátu !voteA (!voteB, !voteC nebo !voteD) odpovědět. Každá správná odpověď bude odměněna +10 body. Tři nejchytřejší sběrači bodů na konci víkendu získají zasloužené odměny.

Pokud si na tuto soutěž troufáte, tak si nezapomeňte naladit hned první zápasy 2. Guseppe MČR Tour, aby vám první otázky neunikly. Začínáme v sobotu v 10:00 a dlouhý úvodní den nabídne čtyři parádní zápasy. Neděle potom vypukne s odbitím pravého poledne nabídne nejprve obě semifinále a ve večerních hodinách pak finále. Soutěž samozřejmě nebude jen o znalostech, ale i o tom, kolik toho za celý víkend nasledujete. V rámci zápasového programu se můžete těšit na hvězdné SINNERS, sestavu BRUTE nebo akademii eSuby. Kromě toho se také za mikrofon vrátí domácí legenda Pavel "Mozilla" Klaban, Guseppe MČR Tour má prostě co nabídnout!

Zbývá už tedy doplnit jediné. O co se ve Vodafone GIGA Kvízu hraje?

  1. místo – 1850 Riot Points
  2. místo – 990 Riot Points
  3. místo – 480 Riot Points

Motivací sledovat víkendový program je spoustu, ať už jste hardcore fanoušci League of Legends či esportu obecně, nebo se jen rádi inspirujete tím, jak hrají nejlepší hráči u nás. Tak či onak, těšíme se na vás v chatu!

Štítky: Vodafone, Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.