Přejít k hlavnímu obsahu

Konec WSVG

14. 9. 2007 | 13:11
Včera oznámila World Series of Video Games (WSVG) smutnou zprávu. Celá zbývající sezona 2007 se ruší.Podle oficiální zprávy od Game Media Properties, společnosti vlastnící WSVG, byla důvodem zrušení celého okruhu neodstatečná výdělečnost, která již dále nemohla pokrýt "produkci širokého spektra soutěží a telvizních programů pod hlavičkou WSVG".Zrušení letošního okruhu zahrnuje všechny zbývající zastávky roku 2007, které byly naplánovány v Los Angeles, Londýně a Švédsku. Zde je krátký úryvek z oficiálního vyjádření:
Výchozí obrázek

World Series of Video Games
Včera oznámila World Series of Video Games (WSVG) smutnou zprávu. Celá zbývající sezona 2007 se ruší.

Podle oficiální zprávy od Game Media Properties, společnosti vlastnící WSVG, byla důvodem zrušení celého okruhu neodstatečná výdělečnost, která již dále nemohla pokrýt "produkci širokého spektra soutěží a telvizních programů pod hlavičkou WSVG".

Zrušení letošního okruhu zahrnuje všechny zbývající zastávky roku 2007, které byly naplánovány v Los Angeles, Londýně a Švédsku. Zde je krátký úryvek z oficiálního vyjádření:

"Bohužel jsme se rozhodli zrušit zbytek letošní WSVG sezony, přičemž se hodláme zaměřit výhradně na naši online reklamní síť webových stránek, která v současné době dosahuje sedmi milionů uživatelů každý měsíc."

Kompletní vyjádření Game Media Propreties můžete nalézt na stránkách WSVG.