Přejít k hlavnímu obsahu

Oblíbená komunitní LAN party se vrací, registrace se plní opravdu rychle

4. 3. 2022 | 10:35 Counter-Strike 2 Turnaj
Quietus Day platí za nejoblíbenější komunitní akci domácí CS:GO scény. V letošním roce je naplánován v pořadí již sedmnáctý ročník, který včera otevřel registrační brány. První více než desítka týmů už je přihlášena, tak příliš neotálejte, pokud chcete se svými kamarády zažít jedinečný herní zážitek. A třeba i potkat hvězdy domácí scény.
Bruh, vítězové QD 2021
Bruh, vítězové QD 2021
Zdroj: Quietus Day

Jak jde esport s každým rokem nahoru, Quietus Day v posledních letech přestal lákat tradiční týmy z domácí špičky. Hráči se ale rádi na místo vracejí, aby v partě blízkých kamarádů něco zažili a odpočinuli si od každodenního drilu v profesionálních týmech. V loňském roce se o nejvyšší příčky rvali hráči jako blogg1s, The eLiVe, luko, NIO nebo dokonce SHOCK ze SINNERS. Titul jim však vyfoukl tým Bruh (na fotce výše).

Obhájci prvenství se rozutekli do několika týmů, ale pod stejným názvem se majky, dr3wii, vi0Let, heysek a Jimmbo letos vracejí, aby udrželi svou pozici na trůnu. Registrace do tradičního komunitního turnaje byly otevřeny včera a v tuto chvíli již seznam přihlášených týmů obsahuje 13 z maximálního počtu 20 účastníků. Svou přihlášku si z řad týmů nenechali ujít DEFEATERS, o úspěch bude usilovat tým Value Skins v čele s bladem a zavzpomínat na úspěšná léta se bude snažit veterán uno pod hlavičkou BEASTS.

Sedmnáctý ročník Quietus Day odstartuje letní prázdniny o víkendu 1. až 3. července. Tradičním místem konání bude SKC ve Starém Městě u Uherského Hradiště. Kapacita registrovaných týmů se plní opravdu rychle, tak neotálejte, pokud chcete zažít něco, co se může zdát přežitkem, ale stále na herní scénu patří a pomáhá komunitu utužovat. „QDčko“ je jednou z posledních akcí svého druhu a drží se svých kořenů.

Štítky: Quietus Day
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.