Přejít k hlavnímu obsahu

ESL Pro League vrcholí! Dosáhnou FaZe na vysněný Intel Grand Slam?

26. 3. 2023 | 15:50 Counter-Strike 2 Preview
Nepřetrvávající boje v ESL Pro League se blíží ke konci. Jen půlka z původních 32 účastníků prošla až do play-off, od čtvrtfinále jsme pak v boji viděli už jen nejlepší celky světa, vyjma zklamaných G2 Esports. Až do samotného finále ale mohli jen dva. Zvednou nad hlavu titul dosud neporažení Cloud9, nebo si FaZe dojdou pro vysněný Intel Grand Slam? Sledujte finále už dnes od 16 hodin na Twitch kanále PLAYzone.
FaZe
FaZe
Zdroj: ESL | Helena Kristiansson (s povolením)

Obě semifinále 17. sezóny ESL Pro League přinesla strhující show, vždy se rozhodovalo až na poslední mapě. NAVI v bitvě s FaZe začali lépe, smrtící duo Twistzz a ropz však ve zbytku mače dokázalo vybojovat FaZe postup.

Totožný průběh mělo i druhé semifinále, kde si ENCE nemohli přát lepší vsup, jenže Rusové z Cloud9 byli na zbývajících dvou mapách neomylní a mohli se radovat.

BO5 finále soutěže bude jistě strhující. Oba týmy mají skvělou fazónu a určovat favorita je víceméně zbytečné. Cloud9 na svůj triumf čekají už od května minulého roku, kdy ovládli IEM Dallas. Případné vítězství by je jistě posilnilo před očekávaným Majorem v Paříži.

FaZe už se také nějakou chvíli neradovali, poslední vítězství přišlo na loňském IEM Cologne. Nyní přitom mají další možnost vyhrát Intel Grand Slam, tedy pohár za sérii několika vítězství prestižních akcí pořádaných ESL, a přijít si tak na pohádkovou sumu ve výši 1 milionu dolarů. 

Kdo na Maltě uspěje v poslední hrací den sledujte na našem  Twitch kanále, kde si můžete přijít i na hezký skin, týmový merch nebo herní periferie.

Pro odměnu z FACEITU stačí na Twitchi kliknout na „Connect with FACEIT for Drops“. Výhru v hodnotě až 10 000 bodů následně vyměníte za vysněnou odměnu.

ESL Pro League
ESL Pro League
Foto: PLAYzone
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.