Přejít k hlavnímu obsahu

Podívej se na MS! Soutěž ve Vodafone PLAYzone Areně je v plném proudu

9. 4. 2023 | 13:30 Aréna
Chceš si pořádně zazávodit a ještě navíc soutěžit o hodnotné ceny? Tak přijď do pražské Vodafone PLAYzone Areny a sedni za volant našeho špičkového závodního simulátoru. Nejlepší desítka z otevřených bojů postoupí do finále, které se odehraje 30. dubna. Hlavní odměnou jsou dvě VIP vstupenky na MS Superbiků v Mostě.
Podívej se na MS! Soutěž ve Vodafone PLAYzone Areně je v plném proudu
Podívej se na MS! Soutěž ve Vodafone PLAYzone Areně je v plném proudu
Zdroj: PLAYzone

Trať dlouhá 4,3 km, 10 zatáček i legendární cílová rovinka. To vše nabízí Red Bull Ring. Na okruhu se uskutečnily stovky slavných závodů. A ty na něm můžeš získat parádní cenu.

Do 23. dubna máš šanci si zasoutěžit na závodním simulátoru ve Vodafone PLAYzone Areně. Oba pokusy (2x čtyři kola) v rámci kvalifikace mají hráči zdarma. Do finále postoupí nejlepší desítka.

Celá soutěž se odehraje na již zmiňovaném Red Bull Ringu s vozem Hyundai i30 N TCR. Finále ve Vodafone PLAYzone Areně je na programu 30. dubna. Hlavní cenou jsou dvě VIP vstupenky na MS Superbiků v Mostě v termínu 29. - 30. července.

Informace o soutěži:

  • jede se s vozem Hyundai i30 N TCR
  • kvalifikace i finále bude hostit Red Bull Ring GP
  • do finále postupuje top 10 jezdců z kvalifikace
  • kvalifikace končí 23. 4.
  • finále - 30. 4.
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).