Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zdarma získat FNCS Renegade skin ve Fortnite?

2. 8. 2023 | 09:10 Fortnite Tutorial
FNCS Renegade skin je nejnovější ze série, která využívá původní model Renegade Raider ve Fortnite. Tato verze postavy je spojena s FNCS a s největší pravděpodobností bude velice vyhledávaná. Zájemci, ochotní dát si tu práci, mohou tento outfit získat dokonce zdarma.
FNCS Renegade skin
FNCS Renegade skin
Zdroj: Epic Games

Jak uvádí oficiální blog zveřejněný společností Epic Games, hráči se budou moci zúčastnit FNCS Community Cup, který se bude konat v polovině srpna. 

Přestože se jedná o FNCS Community Cup, existuje jeden předpoklad, který musíte splnit, abyste se mohli zúčastnit. Na základě pravidel společnosti Epic Games musíte mít alespoň první bronzový rank v buildech. A další již obecná pravidla jako je věk minimálně 13 let a 2FA na vašem účtu. 

FNCS Community Cup bude režimu pro dua a odehraje se buildech. Takže si najděte dobrého spoluhráče, abyste měli šanci získat skin FNCS Renegade. Jak již bylo řečeno, FNCS Community Cup začne 13. nebo 14. srpna 2023. Zatím neexistují žádné oficiální informace o tom, jak dlouho bude akce trvat.

V této souvislosti Epic Games ještě neodhalili požadovanou pozici k získání skinu FNCS Renegade. Podobně jako u jiných turnajů Fortnite se hráči pravděpodobně budou muset umístit vysoko na žebříčku z každého regionu, aby skin získali.

Špatnou zprávou je, že ne každý jej bude moci vyhrát prostřednictvím FNCS Community Cup. Dobrou zprávou však je, že skin FNCS Renegade bude později uveden v item shopu a půjde tak zakoupit.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.