Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední loučení? Rekkles potřetí opouští Fnatic, poslední měsíce byl na lavičce

12. 10. 2023 | 17:00 League of Legends Přestup
Organizace Fnatic se oficiálně rozloučila s Martinem „Rekkles“ Larssonem. Legendární Švéd strávil poslední měsíce na lavičce organizace, se kterou se loučí už potřetí. Jako support ale nenašel v týmu uplatnění a pro rok 2024 si bude hledat nové angažmá. „Stal se skutečnou legendou Fnatic,“ loučí se organizace s Rekklesem.
Martin "Rekkles" Larsson
Martin "Rekkles" Larsson
Zdroj: Fnatic

Fnatic a Rekkles. Spojení, které s několika přestávkami trvalo necelých osm let. Švédská legenda v černé a oranžové hájila až do svého jarního posazení mezi náhradníky na pozici ADC.

Je to třetí loučení pro Martina „Rekkles“ Larssona. Poprvé opustil Fnatic před pátou sezónou, když odešel do týmu Alliance. Po půl roce se ale vrátil a v organizaci vydržel dlouhých pět let. V listopadu 2020 pak přišel šok - Rekklesův transfer do G2 Esports.

Druhý odchod z Fnatic a opět k největšímu rivalovi. Fanoušci byli zklamaní, někteří na Rekklese zanevřeli. I tak jej většina na konci roku 2022, kdy se Švéd znovu vrátil, přivítala s otevřenou náručí. Po tragických dvou splitech ale přišlo těžké rozhodnutí. Rekkles přešel na pozici supporta a ve Fnatic byl benchnutý. Na Summoner's Rift už se v dresu britské organizace nevrátil. A s největší pravděpodobností už nevrátí. Fnatic oficiálně oznámili konec spolupráce s legendou.

„Pokud je to ve vašem srdci možné, snažte se na mě vzpomínat jako na někoho, kdo se snažil dělat to nejlepší. Dělal vše cokoli, co bylo třeba, pro úspěch a pro to, aby moji spoluhráči uspěli,“ rozloučil se Rekkles s fanoušky Fnatic. „Jsem opravdu šťastný za to, jak se můj život vyvinul, a z velké části je to díky Fnatic a všem, kteří tým podporují,“ dodal Švéd.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).