Přejít k hlavnímu obsahu

Polský pirát pasha. Na Major vyrazil na kole, nezastavilo ho ani moře

28. 3. 2024 | 14:00 Counter-Strike 2 Zajímavost
Jarosław „pashaBiceps“ Jarząbkowski má po ukončení kariéry mnohem více času na sport. Před posledním CS:GO Majorem v Paříži se proto rozhodl podpořit polské hráče tím, že do Francie došlapal na kole. Z odvážné výpravy se stala tradice a pasha letos vyrazil také do Kodaně.
pashaBiceps
pashaBiceps
Zdroj: X @paszabiceps

Pasha o víkendu vyrazil z Varšavy za velké podpory fanoušků. Řada z nich s ním dokonce absolvovala část trasy. I když jeho pouť z polské metropole je letos kratší než cesta do Paříže, tak v poslední den své téměř tisícikilometrové výpravy narazil na výraznou překážku – Baltské moře. Ani to ho ale nemohlo zastavit. Polská legenda sehnala šlapadlo, na kterém se snaží překonat poslední část cesty před dánskou metropolí.

Pasha sice do Kodaně nestihne dorazit na podporu ENCE, kteří tentokrát vypadli už ve swissu, ve hře o titul však stále zůstávají Kamil „siuhy“ Szkaradek a dva zkušení trenéři. Filip „NEO“ Kubski a Wiktor „TaZ“ Wojtas jsou navíc bývalými spoluhráči pashy z dob legendární éry Virtus.pro, což jeho motivaci ještě posílilo. Druhý letošní Major se ještě k tomu koná v Šanghaji, kam pasha určitě nevyrazí. O to více si tenhle výlet užívá.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.