Přejít k hlavnímu obsahu

19letý youtuber přepsal historii. Jeho krátký film půjde do kin

1. 5. 2024 | 14:11 Lifestyle
Teprve 19letý filmový scénárista Wesley Wang, který je zároveň i youtuberem, se stal nejmladším člověkem, se kterým uzavřela smlouvu velká filmová společnost. Hned čtyři studia bojovala o adaptaci na jeho nejúspěšnější krátkometrážní film s názvem „nothing, except everything“. Tento „boj“ nakonec vyhrála společnost TriStar.
Wesley Wang
Wesley Wang
Zdroj: Instagram

Youtuber Wesley Wang se zapsal do historie! Tento 19letý mladík je nejmladším člověkem, kterému se podařilo získat smlouvu s velkým filmovým studiem ke svému celovečernímu filmu. Tento nadějný filmový scénárista využije smlouvu k vytvoření adaptace jeho vlastního velmi vydařeného snímku s názvem „nothing, except everything“.

Wang film vytvořil v posledním ročníku střední školy v roce 2023, přičemž nabral na neuvěřitelně obrovské popularitě a dnešním dnem získal hned 4,4 milionu zhlédnutí. Stal se natolik virálním, že získal hlavní cenu poroty během filmového představení v Indianapolis. O práva na adaptaci tohoto krátkometrážního filmu se snažila hned čtyři filmová studia. 

Wang nakonec zvolil společnost TriStar, která mu pomůže v adaptaci na velké filmové plátno. „Maturant se pohybuje ve světě zdánlivě nevyhnutelného chaosu a nachází řád v čísle 7,“ zní stručný přehled Wangova filmu. Mimo filmový svět je Wang také jedenáctinásobným mistrem v šachu a v současné době studuje na Harvardu, jedné z nejprestižnějších škol světa. 

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: film, Youtuber, Hollywood