Přejít k hlavnímu obsahu

Team Seven hlásí návrat

27. 11. 2008 | 16:35 Counter Strike 1.6
Další klub, který se vrací na scénu. Tentokrát se jedná o Team Seven. Tato organizace se rozpustila před rokem, dnes hlásí návrat v téměř stejné Counter Strike 1.6 sestavě ve které např. odehráli WSVG UK v roce 2006, kde skončili na 4. místě. Základ k obnovení dal rOmin, celým jménem Guðmundur Jonsson, který si řekl, že obvolá pár kluků ze "staré" sestavy. To se mu také vyplatilo a všichni hráči s radostí nabídku přijali. Ze začátku to budou mít velmi těžké, jelikož na Isladnu Counter Strike 1.6 není moc podporovaný. Nehraje se zde ESWC, WCG, či KODE5 kvalifikace.Obnovená sestava Team Seven: Vignir Vignisson - WarDrake Guðmundur Jónsson - roMim Arnar Ingvarsson -  Vargur Birgir Águstsson - PiKe Brynjar Jóhannsson - deNos
Výchozí obrázek

7.jpgDalší klub, který se vrací na scénu. Tentokrát se jedná o Team Seven. Tato organizace se rozpustila před rokem, dnes hlásí návrat v téměř stejné Counter Strike 1.6 sestavě ve které např. odehráli WSVG UK v roce 2006, kde skončili na 4. místě. Základ k obnovení dal rOmin, celým jménem Guðmundur Jonsson, který si řekl, že obvolá pár kluků ze "staré" sestavy. To se mu také vyplatilo a všichni hráči s radostí nabídku přijali.

Ze začátku to budou mít velmi těžké, jelikož na Isladnu Counter Strike 1.6 není moc podporovaný. Nehraje se zde ESWC, WCG, či KODE5 kvalifikace.

Obnovená sestava Team Seven:

Island Vignir Vignisson - WarDrake
Island Guðmundur Jónsson - roMim
Island Arnar Ingvarsson -  Vargur
Island Birgir Águstsson - PiKe
Island Brynjar Jóhannsson - deNos