Přejít k hlavnímu obsahu

eSsential hlásí návrat

10. 12. 2008 | 15:43 Counter Strike 1.6
Je tu další comeback na naší malé scéně. Tentokrát se jedná o klub eSsential, který před třemi měsíci ohlasíil svoji cestu do "ústraní". Nyní se vedení bude soustředit jen na hru Counter Strike 1.6. Sestava zůstává pořád stejná: SarcaS, Decker, KNEDLA, killian a Ex. Tito kluci za dobu třech měsíců prošli týmy jako jsou eEriness, Defiance a pHobia Gaming, kde působili naposled. S příchodem přichází taky nový web a domena. Webová prezentace je opět sladěna do tmavých barev. Vyjádření majitele a hráče klubu eSsential:Ke kroku znovuobnovení mě přivedly v podstatě tři okolnosti, první byla moje povaha nikdy nic nevzdávat a zároveň moje nekonečné ambice ve všem co dělám, druhou okolností byl fakt, že jsem se ve všech jiných týmech, ve kterých jsme působili po dobu třech měsíců inaktivity eSsentialu cítil nesvůj, protože jsem neměl žádnej vliv na vedení týmu, za který hraji.Třetí nejpodstatnější okolností, která se stala pomyslnou poslední kapkou k rozhodnutí o znovuzrození tohoto klanu bylo sblížení názorů, ambicí a chutí někam tým posunout s dnes již bývalým majitelem klubu pHobia brAdkou.
Výchozí obrázek

Je tu další comeback na naší malé scéně. Tentokrát se jedná o klub eSsential, který před třemi měsíci ohlasíil svoji cestu do "ústraní". Nyní se vedení bude soustředit jen na hru Counter Strike 1.6. Sestava zůstává pořád stejná: SarcaS, Decker, KNEDLA, killian a Ex. Tito kluci za dobu třech měsíců prošli týmy jako jsou eEriness, Defiance a pHobia Gaming, kde působili naposled. S příchodem přichází taky nový web a domena. Webová prezentace je opět sladěna do tmavých barev.

Vyjádření majitele a hráče klubu eSsential:
Ke kroku znovuobnovení mě přivedly v podstatě tři okolnosti, první byla moje povaha nikdy nic nevzdávat a zároveň moje nekonečné ambice ve všem co dělám, druhou okolností byl fakt, že jsem se ve všech jiných týmech, ve kterých jsme působili po dobu třech měsíců inaktivity eSsentialu cítil nesvůj, protože jsem neměl žádnej vliv na vedení týmu, za který hraji.

Třetí nejpodstatnější okolností, která se stala pomyslnou poslední kapkou k rozhodnutí o znovuzrození tohoto klanu bylo sblížení názorů, ambicí a chutí někam tým posunout s dnes již bývalým majitelem klubu pHobia brAdkou.

essential.jpg
(Zleva  killian, knedla, SarcaS, ex., decker)